Girtuokliai keliuose – pajūrio kasdienybė

Klaipėdos ir jos apylinkių gatvėse pavojai tyko ant kiekvieno kampo, nes automobiliais važinėja ne tik truputį alkoholio ragavę, bet ir smarkiai įkaušę vairuotojai.

Šeštadienį girtus vairuotojus pareigūnai vežė į areštinę nuo nakties iki vėlyvo vakaro.

Prieš pat 1 val. uostamiestyje, Herkaus Manto gatvėje, pareigūnai patikrino automobilio „Peogeot“ vairuotojo blaivumą ir 31 metų vyro organizme nustatė 1,64 prom. alkoholio.

1.30 val. Mokyklos gatvėje sustabdyto „Audi A6“ 33 metų vairuotojo pūstelėjimas į alkoholio matuoklį demaskavo jo girtumą – 1,93 prom.

Po vidurdienio, 12.50 val., Plungės rajone, Kuliuose, policininkai sustabdė „Wolkswagen Golf“. Jo vairuotojas buvo akivaizdžiai neblaivus: alkoholio matuokliu 42 metų vyrui nustatytas sunkus girtumas – 3.47 prom.

Vakare, 18.20 val., Gargžduose 37 metų vyras, vairavęs „Audi“, įpūtė 2,87 prom., tai taip pat sunkus apgirtimo laipsnis. Be to, šis vyras neturi teisės vairuoti.

Po kelių valandų, 20.46 val., uostamiesčio S. Daukanto gatvėje 26 metų Ukrainos pilietis, vairavęs „Volkswagen Sharan“, buvo smarkiai apgirtęs, matuoklis parodė 2,39 prom.

Visi šie vyrai susitiko areštinėje, kur leido savaitgalį. Pirmadienį jų laukia baudžiamosios bylos tyrimo formalumai, visi jie gali netekti savo automobilių arba jų vertę atitinkančio turto.

Šį kartą žmonės nuo ši girtų vairuotojų nenukentėjo, bet tik todėl, kad pareigūnai jiems neleido toliau važiuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Kelių policijos viršininkas Džermeika nėra už nieka atsakingas, jam neturi niekas rupėti, algą jis gauna už sėdėjima savo krėsle trečiame aukšte, tai kad įsivyravęs Klaipėdoje nebaudžiamumas, nekontrolė, sužeisti pėsčiūjų perėjose, nuvažinėti mirtinai gatvėse yra jam visai neaktualu ir nekibkite prie komisaro

to skaitytoja

to skaitytoja portretas
kaip jūs kalbėtumėt jei jūsų artimą koks suvažinėtu, priminsiu, kad būtent komisaro džermeikos funkcija yra eismo priežiura ir kontrolė klaipėdoje, kuri per kelius metus yra tragiška, visi tai mato ir supranta, o kai nevykdomos pareigos už kurias atsakingas ir gauni dar daugiatukstantinę algą tai jau yra nenormalu, gal jis savo neveikimu labdara užsiminėja...?

skaitytoja

skaitytoja portretas
vairuotojai geria komisaras kaltas oi žmonės žmonės mastykite galvomis o ne keiksnokite komisarą gėriau mažiau gerkite daugiau užsiimkite naudinga veikla gal į galvas ateis protingos mintys
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių