Į avariją autostradoje prie Gargždų pateko pareigūnų automobilis: yra sužeistųjų

Sekmadienio popietę autostradoje ties Gargždais į stovintį policininkų mikroautobusą atsitrenkė gėlėmis prekiaujančios bendrovės mašina. Abiejuose ekipažuose yra sužeistųjų.

Pirminiais duomenimis, sekmadienio popietę kol kas dar neaiškiomis aplinkybėmis susidūrė ta pačia kryptimi važiavę policijos pareigūnai ir gėlėmis prekiaujančios bendrovės mikroautobusas.

Portalo žiniomis, buvo sužeistas pareigūnas, o kito mikroautobuso vairuotojas prispaustas. Abi transporto priemonės stipriai sumaitotos.

Kaip informavo policijos atstovė Andromeda Grauslienė, sekmadienį, apie 13 val. Klaipėdos rajone, kelyje Klaipėda–Kaunas–Vilnius, į policijos tarnybinį automobilį atsitrenkė autobusiukas.

Įvykio metu nukentėjo tarnybinio automobilio „VW Transporter“ sulaikymo patalpoje (gale) tuo metu buvęs neblaivus (1,4 prom.) ir neturintis vairuotojo pažymėjimo vairuotojas (gimęs 1998 m.), kuriam pareigūnas tuo metu rašė protokolą už vairavimą neblaiviam, bei Klaipėdos apskr. VPK Klaipėdos r. PK Reagavimo skyriaus tyrėjas (gimęs 1992 m.).

Pirminiais duomenimis pareigūnui sužeista galva, jis perduotas medikams.

Įvykio vietoje dirba ugniagesiai-gelbėtojai, kurie iš tarnybinio automobilio sulaikymo patalpos bando išvaduoti prispaustą 1998 m. gimusį vyrą.

Apie 13 val. 50 min. ugniagesiai-gelbėtojai iš sudaužyto tarnybinio automobilio „VW Transporter“ išlaisvino sulaikytąjį (gimęs 1998 m.), kuriam medikų pagalbos visai nereikia, jis perduotas kitiems policijos pareigūnams.

Taip pat įvykio metu nukentėjo į policijos automobilį atsitrenkęs automobilio „Citroen Jumper“ vairuotojas, kuris dėl sužalojimų išvežtas į ligoninę.

„Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai II“ vaizdo įrašas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Dažnai pas mus policija neįvertina situacijos greitkeluose,kas liečia kitų dalyvių saugumą. Reikia mūsų jauniems plicininkas pasisemti patirties Vokietijoje.Gal kokią mainų programą sugalvoti galėtu.

Andrius

Andrius portretas
Aisku kiekvienas yvikis nemalonus bet gaus kompensacija...tik žurnalistu keista maniera kad ivykis su pareigunais reikšmingesnis nei kad važiuotu statybininkas ar picu kepejas...

Elena

Elena portretas
dasigyvenome kad į policijos automobilius atsitrenkia vairuotojai, gal atsakingą už eismo saugumą dDžermeika jau galėtu pakeisti kas ?
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių