Į Klaipėdos uostą atplaukusiame laive – du nelegalūs migrantai iš Alžyro

  • Teksto dydis:

Klaipėdos uoste atplaukusiame krovininiame laive vyko du nelegalūs migrantai, jie saugomi, jog neišliptų į krantą, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pasak tarnybos, ketvirtadienį apie 22 val. į Klaipėdą iš Rusijos Ust-Lugos uosto atlaukusiame krovininiame laive su Maltos vėliava pasieniečiai atlikę patikrinimą nustatė du migrantus, prisistačiusius Alžyro piliečiais. Tuo metu laivo kapitono ir 18 įgulos narių dokumentai buvo tvarkingi, visi jie – Filipinų piliečiai.

Pasak VSAT, pareigūnai turėjo išankstinės informacijos, kad trąšas atgabenusiame laive gali būti neteisėtų migrantų.

Abu nelegalūs migrantai uždaryti atskirose užrakintose laivo patalpose. Kapitonas pasieniečiams nurodė, kad asmenys į laivą pateko nelegaliai, kai šis plaukė iš Orano uosto Alžyre į Ust-Lugą.

Kapitonas raštu įsipareigojo užtikrinti, kad migrantai nepaliks laivo, prie jo liko budėti pasieniečiai. Laivas uoste gali būti nuo 3 iki 5 dienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

alzyrietis

alzyrietis portretas
patys tai tabunais traukiat, miniomis...tiesiog masiskai traukiat kitur, kuom jus geresni???.....litovcai, kuom jus geresni uz mane?....nieko jus negeresni, nes morozas didesnis Lietuvoj...

VAT KAIP

VAT KAIP portretas
O laivas GRUMANT tikrai čia ne pričiom =)))

Pensininkei

Pensininkei portretas
Cia ne migrantai atvyko, o nelegalai skirtuma jauciat
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių