Pereiti į pagrindinį turinį

Įmonės darbuotojai Klaipėdoje gavo keistą siuntinį: voke – įtartini milteliai

2020-12-10 09:18

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnams teko užduotis ieškoti siuntos adresato. Policijos pareigūnams kilo įtarimų, ar tai nebuvo narkotikų kontrabanda.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / freepik.com nuotr.

Trečiadienį į policiją kreipėsi vienos S. Šimkaus gatvėje veikiančios įmonės atstovas ir pranešė apie keistą siuntą.

Pasirodo, voke, kuris siuntų išnešiotojo buvo atneštas į įmonę, darbuotojai rado plastikinį paketą su gelsvais milteliais.

Galbūt policijos pareigūnai apie tai nė nebūtų sužinoję, jeigu siuntos gavėju ant voko įvardintas asmuo būtų dirbęs įmonėje, į kurią atsiųsta siunta.

Kadangi šioje įmonėje nebuvo tokio žmogaus, gavėjas buvo nežinomas, darbuotojai tikėjosi atidarę voką sužinoti, kam tiksliau ji skirta.

Policininkai įtaria, kad milteliai yra narkotikai ir ketina aiškintis ne tik, kas ją turėjo gauti, bet ir kas ją išsiuntė. Bet tai bus aktualu tik tada, kai ekspertai paaiškins, kas yra šie milteliai. Galbūt spėjimas, kad tai – kvaišalai, gali būti klaidingas.

Nepaisant to, jau pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Tyrimo metu kaltinimai gali keistis, o įtariamųjų gali būti net ne vienas.

Kvaišalai į Lietuvą dažnai patenka siuntomis, tačiau dažniausiai apie tokius neteisėtus siuntinius sužinoma iš pašto darbuotojų, kurie pasirinktinai tikrina, kas į mūsų šalį siunčiama iš užsienio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų