Incidentas Klaipėdos rajone: vyras pasigedo mėsinio veršiuko

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai vakar važiavo į atokų Šlepštikų kaimą ir tikėjosi patikslinti čia gyvenančio žmogaus pranešimą apie vagystę.

Trečiadienį vakare, apie 19 val. Klaipėdos rajono policijai pranešta apie veršiuko vagystę. Savininkas tik vakare pastebėjo, kad nebėra mėsinio veršiuko, kurį savininkas įvertino 400 eurų.

Kitos dienos ryte pareigūnai tikėjosi apžiūrėti įvykio vietą ir kartu su gyvulio savininku pasižvalgyti, kur veda veršio pėdsakai.

Visiškai įmanomas dalykas, kad mėsinis gyvulys pats nutrūko ir nupėdino į mišką ar dar kur. Tokių atvejų yra buvę ne vienas.

„Esame pradėję ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, bet gali būti, kad jie tiesiog pabėgo. Dar iki gali situacija nėra aiški. Ne kartą gyvuliai atsirasdavo užsipainioję kažkur miške. Ieškoti padėsime pagal galimybes. Dingusio gyvulio paieškos skelbti neprivalome. Pasikalbėsime su ūkininku. Bandysime įsitikinti, ar jis tikrai buvo pavogtas“, – kalbėjo Klaipėdos rajono policijos komisariato vadovas Ramūnas Stasiulis.

Pernai pavasarį tame pačiame kaime iš tvarto buvo pavogta karvė. Tada svarstyta, ar netoli autostrados esančiame kaime vagystę įvykdę nusikaltėliai negalėjo sprukti greitkeliu ir taip lengvai sumėtyti pėdas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių