Pereiti į pagrindinį turinį

Išalkę vagys apšvarino valgyklą

2014-07-03 05:50
Asortimentas: mokyklos valgyklose ir vasarą yra nemažai maisto produktų.
Asortimentas: mokyklos valgyklose ir vasarą yra nemažai maisto produktų. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Vagys nepabūgo saugos tarnybos apsaugininkų ir įsibrovė į policijos komisariato kaimynystėje esančios mokyklos valgyklą.

Liepos 1-osios naktį suveikė signalizacija Sendvario progimnazijoje. Signalas atsklido iš valgyklos.
Kai apsaugininkai atvažiavo, rado vieną langą pravirą vėdinimui, o kitas buvo uždarytas, tačiau rankena nebuvo užsukta, tad pro jį veikiausiai visai neseniai turėjo būti pabėgę vagys.

Šį kartą jų buvo ne vienas. Apsaugininkų iškviesta atsakinga darbuotoja pasigedo daugybės maisto produktų, nors vaikai mokyklos jau nebelanko ir jiems maistas čia nebėra gaminamas.

Darbuotoja suskaičiavo, kad dingo daug raguolių, sausainių, traškučių, aštuoni litrai šaltos arbatos gėrimų bei 23 vienetai įvairių sulčių pakuočių, dešrų ir dešrelių bei kitokių mėsos gaminių.

Pasigesta ir tarnybinio mobiliojo ryšio telefono. Kokia valgyklai padaryta žala, dar tikslinama. Mokyklos turtas nenukentėjo.

Mokyklos valgyklos patalpose dirba čia patalpas nuomojanti įmonė, pagamintą maistą jos darbuotojai realizuoja kitur.

Kitapus Tilžės gatvės įsikūręs 1-asis policijos komisariatas, kur budėtojai dirba visą parą. Tačiau ir tai neišgąsdino nusikaltėlių. Tikėtina, kad jie maisto produktus galėjo išsigabenti automobiliu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų