Įžūli automobilio vagystė Kalotėje

Klaipėdietis, neseniai susitaręs parduoti savo automobilį, neteko ir mašinos, ir pinigų. Vagystė, įvykdyta Kalotėje, Pilaitės gatvėje, yra apipinta keistų sutapimų. Naktį pavogtą mašiną buvo suderėta parduoti penktadienį.

Įsilaužė naktį

Kalotiškis Edgaras tikino, jog vagys įsilaužė, kai visa šeima miegojo.

"Auginame du mažus vaikus. Visa šeima jaučiamės labai prastai. Baisu. Tuo metu, kai mes su vaikais miegojome antrame aukšte, vagys krėtė namus. Įeita pro duris, tuomet prieškambaryje, stalčiuje, surasta piniginė. Iš jos iškrapštyti ne tik eurai, bet net ir centai. Piniginėje liko tik kryžius. Viską pasiėmė, apie 600 eurų", – pasakojo nukentėjęs žmogus.

Vagys susirado šeimininko raktus. Jų rankose buvo ne tik pavogto autobusiuko raktas, bet ir kitų dviejų šeimos mašinų raktai.

Įtarimai dėl vėlyvo vizito

"Volkswagen Transporter" autobusiuką aš senokai pardavinėju. Tačiau pirkėjai ėmė skambinti tik tada, kai nuleidau kainą. Nusprendžiau, kad parduosiu ir nelaikysiu jo iki rudens. Būčiau pardavęs už 6 tūkst. eurų", – pasakojo Edgaras.

Vyras internete atnaujino skelbimą, pažymėjo, jog mašinos kaina nukrito.

"Visi, kurie skambino, norėjo apžiūrėti mašiną, tačiau aš visą savaitę dirbau, prašiau, kad atvyktų penktadienį arba šeštadienį. Vienintelius ukrainiečius įsileidau vėlyvą vakarą. Jie primygtinai prašė apžiūrėti automobilį. Atvažiavo jie antradienį, išbandė mašiną, viskas tiko, sutarėme, jog atvažiuos penktadienį, ir nuvarysime mašiną į servisą patikrinti", – kalbėjo vyriškis.

Saujoje – mašinų raktai

Sutapimas ar ne, bet būtent penktadienį ryte mašinos prie namo nebebuvo.

"Pabudau 6.45 val. Mašinos jau nebebuvo. Policija atvažiavo labai greitai, atliko savo darbą ir išvažiavo. Man tik vienas dalykas labai keistas, jie turėjo visų trijų mūsų šeimos automobilių raktus, bet nuvarė tik tą vienintelį. Kitus mašinų raktus radau padėtus ant žmonos automobilio rato", – stebėjosi vyras.

Vagys paėmė brangiausią kieme stovintį automobilį.

Bet jis juk krovininis, ne keleivinis, kam gali reikėti tokios mašinos? Tokia akiplėšiška vagystė.

"Bet jis juk krovininis, ne keleivinis, kam gali reikėti tokios mašinos? Tokia akiplėšiška vagystė. Į namus nebijota laužtis, piniginė ištuštinta iki centų", – pastebėjo vyriškis.

Namo šeimininkas tikina tiesiogiai kieme apsilankiusių ukrainiečių neįtariantis.

"Niekas nežino, jie ar ne jie? Atvažiavo 30–33 metų vyrai, prisistatė statybininkais, sakė, jog gyvena Klaipėdoje", – susitikimą su ukrainiečiais nupasakojo vyras.

Kalotiškis prašo aplinkinių rajono gyventojų peržiūrėti vaizdo kamerų įrašus.

"Gal kas nors ką pastebėjo, gal atpažins mašiną. Už informaciją, naudingą paieškoms, tikrai atsilyginsime", – kalbėjo vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Al

Al portretas
Kas gi cia keisto jei pats teigi jog busas vertngiausias. Kad krovininis taipogi nieko nekeicia

Kirvis

Kirvis portretas
Ei jus irwinai, aroonai ir kiti moisos, baikit rasinet tas savo nesamones apie lengva uzdarbi... Nusibodo jusu melagystes!

Julie Irwin

Julie Irwin portretas
PraDėkite uždirbti iš „Google“ $ 7385 - $ 8726 per savaitę, kad galėtumėte dirbti internete iš savo namų 2-3 valandas per dieną. Reguliariai mokėkite kiekvieną savaitę. Jums tereikia kompiuterio, interneto ryšio ir šiek tiek laisvo laiko. Tai buvo tiesa ir visiškai pakeitė mano gyvenimą. Tai aš darau >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­hclub5.Com
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių