Įžūlūs vagys Klaipėdoje: senolės sutaupytus pinigus ištraukė iš šaldytuvo

Į gyventojų namus ir butus besilaužiančių vagių išmonė – beribė. Jie žmonių santaupas aptinka paslėptas net pačiose keisčiausiose vietose. Į policiją dėl vagystės kreipėsi senolė ir pranešė, kad iš šaldytuvo dingo kartu su maisto produktais laikyta piniginė.

1940 m. gimusi senolė 810 eurų santaupas laikė ne šaldymo kameroje, kaip dažniausiai būna, o šaldytuvo durelėse. Dingo ir švarko kišenėje laikyti pinigai.

Nuostolius moteris pastebėjo dieną ir puolė kviesti policiją. Kol kas neaišku, ar apie moters slėptuvę šaldytuve kas nors žinojo. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Senyvo amžiaus pensininkai pinigų saugojimui renkasi visai tam netinkamas vietas.

Dažniausiai kaime gyvenantys senyvo amžiaus žmonės banknotus deda į stiklainius ir juos užkasa.

Veikiausiai apie užkastus savo lobius pensininkai kam nors prasitaria. Ne vieną kartą policijai yra tekę aiškintis tokio pobūdžio vagystes – stiklainiai su pinigais dingsta iš ūkinių pastatų, garažų ar sodų, kur po obelimis ar kriaušėmis jie būna užkasti.

Pareigūnams yra tekę sukti galvas ir ieškoti vagišių, kurie, įsibrovę į gyvenamuosius namus, ieško pinigų po grindų apvadais.

Yra net buvę apiplėšimų, kai vagys ardė buto vidaus durų spynas ir durų ertmėse taip pat ieškojo grynųjų.

Dažnai banknotai slepiami knygose, virtuvės stalčiuose, birių produktų induose, paveikslų rėmuose.

Prieš penkiolika metų šalį sukrėtė legendinio lakūno Jurgio Kairio tėvo nužudymo byla Šilalės rajone, Beržės kaime. Vieną namuose buvusį senuką užmušė į kaimą užklydęs benamis.

Senolis užpuoliko buvo žiauriai talžomas, po patirtų smūgių neišgyveno. Žudiko grobis buvo senolio sutaupyti keli tūkstančiai litų. Pensininkas pensiją laikė cukrinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BE KOMENTARŲ

BE KOMENTARŲ portretas
Matot,ir nepavoge,kad laikė saldytuve,o tik ištraukė.Butų po pagalve ar pan. laikiusi,tai tikrai būtų pavogę.Kaltų net ieškoti nereikia.

Alzheimerine senė

Alzheimerine senė portretas
pasidejo pinigus į šaldytuvą, o kai vaikai suėdė apkaltino būtais nebūtais dalykais. Jei jau pinigus deda į šaldytuvą, Alzheimeris tipinis...

Kaunas

Kaunas portretas
O kieno pareiga pasirupinti saugiai senuku santaupomis? Manau artimuju kurie aiskintu ir kalbetu kokie yra dabar vagisiai ir kad ne tik neisileistu svetimu i namus, bet nekalbetu apie pinigus nei su kaimynais o tuo labiau su svetimais ..o jei zmogus jau to nesuvokia tai ir jo pinigams reikia rast saugia vieta...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių