Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje vagys iš parduotuvės pavogė kalbančią papūgą

2014-02-24 09:07
zwierzeta.hiperogloszer.nia.pl nuotr.

Sekmadienį apie vidurdienį iš uostamiestyje prekybos centre „Banginis“ esančios gyvūnėlių parduotuvės „Kika“ pavogta pirkėjų bei darbuotojų numylėta žako veislės kalbanti papūga.

Didelį plota turinčios parduotuvės pardavėjos nepastebėjo vagies. Vidurdienį jos pamatė, kad narvo durys atviros, o paukščio, kurį darbuotojos meiliai vadindavo Tomuku, nebėra.

Apžiūrėjusios parduotuvę, jos suprato, kad papūga pavogta.

Apie ketverių metų paukštis vertinamas 7 tūkst. litų.

Vagystę tiriantys pareigūnai tikisi, kad prekybos centro vaizdo kamerų įrašai padės nustatyti vagį.

Tikėtina, kad brangų paukštį vogti buvo atėjęs ne vienas, o keli nusikaltėliai. Vienas jų galėjo nukreipti pardavėjos dėmesį, kitas – stebėti aplinką.

Akivaizdu, kad pagrindinis vagis turėjo išmanyti, kaip elgtis su paukščiu, kad jis nesukeltų triukšmo. Apie 30 centimetrų ūgio papūgos narvas buvo užstumtas kitu narvu su ratukais. Be to, žako būstas turėjo prieškambarį, tad vagiui teko atidaryti dvejas duris ir pasistengti kaip galima greičiau uždengti paukščio galvą, kad jis nesukeltų triukšmo.

Pardavėjos pasakojo, kad Tomuku vadinamas paukštis buvo labai jaukus ir mėgo bendrauti. Dažną pirkėją jis nustebindavo žmogaus balsu pasakydamas: „Laba diena“, „Pupa“, idealiai mėgdžiodamas katės kniaukimą ar trankomų durų garsą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų