Kariai ir pasieniečiai ieškojo Kuršių mariose irklente plaukusių žmonių

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Kuršių mariose didelės karių ir pasieniečių pajėgos ieškojo irklente išplaukusių dviejų žmonių, tačiau dingusieji krantą pasiekė patys, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Anot jos, Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centras apie 19 val. gavo informaciją apie dviejų žmonių dingimą Kuršių mariose.

Pranešta, kad iš Svencelės kaimo Šilutės rajone į marias viena irklente išplaukė vyras su mergaite, tačiau jie negrįžo. Taip pat gauta informacija, kad dingusieji vilkėjo tik maudymosi kostiumus be gelbėjimosi liemenių.

Krašto apsaugos ministerija skelbia, kad Karinių jūrų pajėgų jungtinis gelbėjimo ir koordinavimo centras nedelsiant pradėjo didelės apimties operaciją.

Jos metu Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos rinktinė išsiuntė savo laivą „Boomeranger“, taip pat rajone paieškos darbus pradėjo ir Karinių oro pajėgų sraigtasparnis.

Siekiant dar labiau sustiprinti paieškos pajėgumus į rajoną išsiųstas papildomai dar vienas pasieniečių „Boomeranger“ iš Nidos.

Apie 21 val. gauta informacija, kad dingusieji atsirado – jie krantą pasiekė savarankiškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolita

Jolita portretas
Žmona buvo likusi ant kranto. Jinai ir pranese,nes pakilo vejas didelis,lietus su perkunija,o vyras su dukra atsirado tik po 6 valandu.

Pasieniečiai

Pasieniečiai portretas
Tai ką turime DU laivus „Boomeranger“?

Giruliai

Giruliai portretas
Svencelė – kaimas Klaipėdos rajono pietvakariuose
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių