Keleivinis autobusas neįveikė Jakų žiedo

Šeštadienį paryčiui dėl slidžios dangos nuo kelio į Jakų žiedą nuslydo tarpmiestinis autobusas, važiavęs iš Šilutės į Klaipėdą. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo.

Šeštadienį po pietų ties įvažiavimu į Klaipėdą, prie Jakų žiedo susidarė automobilių spūstys, nes specialiosios tarnybos iš šalikelės bandė iškelti keleivinį autobusą ir užblokavo dalį plento.

Tarpmiestinis autobusas, paryčiais važiavęs iš Šilutės į Klaipėdą, dėl apledėjusio kelio nuslydo į Jakų žiedą.

Pirminiais duomenimis, sužeistųjų nebuvo. Autobuso iškėlimo darbai pradėti šeštadienio popietę, todėl uostamiesčio prieigose kuriam laikui susidarė automobilių spūstys.


Šiame straipsnyje: Jakų žiedasautobusasavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
koks turi but vairuotojas,juolabiau autobuso kad toki suda padaryt.i snuki duociau jei mane i griovi nuvezes butu.atsimerkit,dabar sausio vidurys o ne birzelis.

Virginija

Virginija portretas
Pas mus kaip visada kaltas tik pats Dievas, kad žiemai atėjus keliai prasti. Tauralaukyje šia žiemą nei karto nebuvo valomi keliai, klerkai atsibuskite!!!

Altui

Altui portretas
Prie ko čia liberalai? Čia gi regioninis, o ne Klaipėdos miesto kelias. Kreipkis į rajono savivaldybę. Beje kelias penktadienį išties buvo slidus, bet ne nuo ledo, o vandens. Pliusinė temperatūra buvo ir visas tas kelias tiesiog plaukė. Kaži kodėl visi automobiliai normaliai pravažiavo, o vienas niekaip.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių