Palangoje per kelias valandas pareigūnams įkliuvo net dvylika neblaivių vairuotojų

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Klaipėdos apskrities Kelių policijos tarnybos pareigūnai Palangos mieste tikrino vairuotojų blaivumą.

Vos per kelias valandas patikrinta 1115 automobilių ir nustatyta 15 Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų – tarp jų, net 12 neblaivių vairuotojų.

Kaip praneša Klaipėdos policija, į Šiaulius vykstantis „Toyota“ vairuotojas, kuriam nustatytas 0,43 prom. neblaivumas, stebėjosi tokiais parodymais, mat teigė tik iš vakaro išgėręs taurę karšto vyno.

Patikrinus „Opel“ vairuotoją, moteriai nustatytas 0,55 prom. girtumas. Ji pareigūnams teigė vartojusi tik valerijono lašiukų. Tačiau vėliau visgi pripažino kartu su valerijonu išgėrusi ir 50 gramų naminukės – už vairavimą išgėrus moteriai skirta 800 eurų bauda ir metams atimta teisė vairuoti.

Netrukus pareigūnams teko vytis nuo patikrinimo ketinusią išsisukti „Toyota“ vairuotoją – mergina pamačiusi pareigūnus apsuko automobilį ir prieš eismą nukūrė Liepojos pusėn. Pavijus automobilį, vos vienerių metų vairavimo stažą turinčiai merginai nustatytas 0,72 prom. girtumas. Negana to, paaiškėjo, jog vos prieš porą savaičių ji jau buvo bausta už tai, kad jos vairuojamas automobilis nebuvo apdraustas.

Dar du piliečiai apskritai neturėjo teisės vairuoti automobilį, o vienas, matyt, nutaręs, kad tokią žiemą neverta keisti padangų į žiemines, baudos sulaukė už važinėjimą vasarinėmis padangomis. Policija ragina nepamiršti, jog už tokį pažeidimą gresia bauda ir techninės apžiūros panaikinimas.

Policijos pareigūnai primena, jog panašaus pobūdžio priemonės Klaipėdos apskrities keliuose bus vykdomos nuolat ir skatinama vairuotojus kelyje elgtis saugiai ir atsakingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To promil

To promil portretas
Amare, reik is viso negerti vairuojant, o ne ieskot kazkokiu priemoniu, kad apeit reida.

Promil

Promil portretas
Mes ir pataikem ant to reido,bet aciu dievui neipute zmona,nes isvakaro biski buvom paeme.. Reikia naudot tokiais atvejais waze navigacija,nes dazniausiai parodo reidus kur stovi...

Palangoj yra tvarka?

Palangoj yra tvarka? portretas
Tai gal bugis visai apleido, netikrina ir nepagauna, atvažiuoja dirbantys pareigūnai ir negali skaičiais patikėt. Tai kaip čia yra bugi kad tvarkos nėra.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių