Keliuose – neprognozuojami vairuotojai

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą ir šiąnakt policijos pareigūnai, gatvėse vykdydami reidus, sučiupo ne vieną, kaip įtariama, narkotines medžiagas laikiusį asmenį, kiti vairuotojai įkliuvo dėl sunkaus girtumo, dar vienam buvo įteiktas šaukimas į apklausą dėl paieškomo automobilio.

Penktadienį, 13.32 val. Klaipėdoje, Mažojo kaimelio gatvėje, patikrinus automobilį „Audi A8“, kurį vairavo blaivus 1944 m. gimęs vyras, nustatyta, kad automobilis yra paieškomas. Vairuotojui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Pradėtas tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 189 str.

Vakarop, 19.05 val. Klaipėdos rajone, Trušelių k., prie karjero, automobilis „Mercedes Benz“, kurį vairavo 1989 m. gimęs vyras, važiuodamas atbuline eiga, atsitrenkė į stovintį automobilį „Audi“ ir pasišalino eismo įvykio vietos. „Mercedes Benz“ vairuotojui nustatytas 1,76 prom. neblaivumas.

Taip pat penktadienį, 19.33 val. Palangoje, Vytauto g. ir Bangų g. sankryžoje, blaivi 1992 m. gimusi moteris, vairuodama automobilį BMW, sukdama į kairę, nepraleido ir partrenkė elektriniu dviračiu važiavusį blaivų 1959 m. gimusį vyrą. Jis perduotas medikams. Pradėtas tyrimas pagal BK 281 str.

20.57 val. gautas pranešimas, kad Plungės rajone, Truikių kaime, važiuojančio automobilio „Opel Movano“ vairuotojas gali būti neblaivus. Atvykę pareigūnai minėto automobilio vairuotojui gimusiam 1987 m. nustatė 3,38 prom. neblaivumą.

Šiąnakt, 1.30 val. Klaipėdos rajone, Jonušų kaime, dalinės apžiūros metu, automobilyje „Audi“, rasta baltos spalvos miltelių, įtariama, narkotinės medžiagos. Sulaikytas ir į areštinę uždarytas 1991 m. gimęs vyras. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo platinti.

Po kelių valandų, 4.14 val., Klaipėdos rajone, Dovilų miestelyje, prie karjero, dalinės apžiūros metu, automobilio „Audi A4“ salone rasta suktinė ir folijos lankstinukas su augalinės kilmės, žalios spalvos, galbūt narkotine medžiaga. Sulaikytas ir į areštinę uždarytas 1991 m. gimęs vyras. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MANAU

MANAU portretas
Lašas jūroje. Reiktų važiuojančius į NIDA PRAKRATYTI

く⁠コ⁠:⁠彡

く⁠コ⁠:⁠彡 portretas
Paskutinę savaitę spaudoje matėme,kaip debilai,latrai ir narkomanai traiškosi gatvėse.Jiems galima,nes turėjo sveikatos pažymas?Kiek iš jų už vairo dėl ligos sutriko sveikata?!Kad turima pažyma,nei jų,nei aplinkinių nesustabdė nuo neadekvataus elgesio,tai faktas!Čia reikėjo ne su pažyma susiet,o duot narkotestą,kaip tai daro pvz.Italijoje.Juosteles paseiliot daug laiko neužima,už tai narkomanai,kurie yra grėsmė visuomenei ryškinasi,vienas po kito.P.s. alkoholizmas irgi yra narkomanija.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių