Kieno akiratyje šeši telefonai?

Viename uostamiesčio prekybos centrų įsilaužta į mobiliojo ryšio telefonų parduotuvėlę. Pareigūnai bando aiškintis, kaip nusikaltėliams pavyko patekti į prekybos centrą ir iš jo pasprukti nepastebėtiems.

Trečiadienį ryte, apie 8.30 val., atėję į darbą Taikos prospekte įsikūrusiame prekybos centre telefonų pardavėjai bei taisytojai pamatė, kad naktį kažkas išlaužė stumdomas įmonės patalpų duris.

Buvo aišku, kad įsibrovėliai norėjo pasipelnyti. Apžiūrėję patalpas, į kurias buvo įsibrauta, įmonės darbuotojai suprato, kad dingo šeši skirtingų modelių telefonai.

Apie vagystę buvo pranešta policijai. Pareigūnai ėmėsi darbo.

Pareiškime apie vagystę žala nebuvo nurodyta, pareiškėjai norėjo daugiau laiko patikslinti patirtiems nuostoliams.

Apvogta patalpa paprastai uždaroma anksčiau nei prekybos centras, kuriame dirba įmonės darbuotojai. Todėl galima manyti, kad vagis pasiliko prekybos centre nakčiai ir veikė tada, kai visi lankytojai buvo išėję.

Kaip nusikaltėlis išėjo iš prekybos centro, turėtų paaiškėti po detalesnio tyrimo. Galbūt jis sulaukė ryto, o gal rado būdą išsmukti iš parduotuvės nepastebėtas.

Neatmestina versija, kad nusikaltimą galėjo įvykdyti kuris nors darbuotojas, išeinantis iš patalpų tada, kai nebėra kitų jį pamatyti galinčių asmenų.

Vagystės tyrimo ėmęsi pareigūnai tikisi, kad vaizdo stebėjimo kameros bus užfiksavusios, kas ir kada brovėsi į patalpas, kuriose parduodami ir remontuojami telefonai.

Vakar pareigūnai dar neturėjo naujienų apie šį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gryzo mada

gryzo mada portretas
Mlausineti skaitytoja?abejotojai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių