Klaipėdietes apgavo socialiniais darbuotojais ir bankininkais apsimetę sukčiai

Dvi garbaus amžiaus klaipėdietes apgavo socialiniais darbuotojais ir bankininkais apsimetę sukčiai, moterys prarado 1,7 tūkst. eurų, informuoja policija.

Trečiadienį pareigūnai gavo 89 metų klaipėdietės pareiškimą. Senolė pareigūnams pasiskundė, kad tądien, apie 14.25 val., į jos butą atėjo dvi nepažįstamos moterys.

Viena iš jų prisistatė socialine darbuotoja. Joms išėjus pareiškėja pastebėjo, kad dingo 600 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Trečiadienį į pareigūnus taip pat kreipėsi ir 65 metų moteris. Ji nurodė, kad pirmadienį, apie 12 val., telefonu paskambinusiam ir banko atstovu prisistačiusiam asmeniui atskleidė prisijungimo prie elektroninės bankininkystės duomenis.

Po to ji pastebėjo, kad iš banko sąskaitos apgaulės būdu yra pasisavinta 1 tūkst. 100 eurų.

Pradėtas tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

moteris

moteris portretas
Keista, kad tokius "vėjus" rašot apie vaikus. Vaikai negyvena kartu su tėvais, ir kaip jie turėtų pasirūpinti ? Jeigu 65 metų nebemąsto, tai čia ne vaikų nesirūpinimas

uikmnbvftyuj

uikmnbvftyuj portretas
Tai yra dėl to, kad visokiems soc. darbuotojams suteikta per daug teisių - gali kištis į šeimos reikalus. Paprastas žmogelis dažnai yra patiklus, neišmanantis įstatymų ir nesugebantis įžvelgti klastos. Dabar dar ketinama pareigūnų teises suteikti ir tiems soc. darbuotojams, manau kad tai yra grynas sukčių ir vagių suokalbis su įstatymų leidėjais. Žmonėms lieka vis mažiau teisių, tik daugėja pareigų. Aš jau absoliučiai nepasitikiu niekuo, tik savimi, nes ateina laikas, kai negalėsi pasitikėti net savo vaikais ar anūkais - ir dėl jiems suteikiamų įstatyminių teisių prieš esą neįgalius tėvus. Sugebės pasirūpinti reikiamas pažymas (o "demokratijoje" viskas įmanoma), ir būsi utilizuotas, pav. per globos namus, spec. gydymo įstaigas. Tie vaikai gali net manyti atliekantys gerą darbą, nes tokia būna vieša politika, pav. gydytoja nusprendžia, kad tau nebetikslinga gyventi (pav. Puč...)

iki tiek nemastyti,cia kazkas baisaus,,,,,,,,,

iki tiek nemastyti,cia kazkas baisaus,,,,,,,,, portretas
Kiek galima juos perspeti,vis tas pats ir tas pas,jeigu mastymo nera niekas jau nebepades,ali kur vaikai ju,negi negali tevais pasirupinti,ar tokie jie bagoti,kad jiems vienodai dzin,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių