Klaipėdietis įtaria, kad pasiklausymo aparatą po lempa įtaisė žmona

Uostamiesčio policininkai aiškinasi, kas ir kodėl klaipėdiečio bute įrengė pasiklausymo aparatūrą.

Antradienį į policiją kreipėsi 39 metų uostamiesčio Jaunystės gatvės gyventojas ir pranešė, kad savo buto koridoriuje aptiko kažką panašaus į pasiklausymo aparatūrą.

Vyras pasakojo pastebėjęs koridoriuje ant grindų nubyrėjusio tinko gabalėlių, o netrukus pradėjo mirkčioti lempa. Pasilipęs ant kėdės jis pasiekė lubose ertmę šalia lempos ir aptiko joje iki tol nematytą dėžutę.

Pasidomėjęs internete klaipėdietis suvokė, jog daiktas labai primena pasiklausymo aparatą, juo labiau kad dėžutėje buvo mobiliojo ryšio telefono SIM kortelė. Panašu, kad tai abonento, o ne papildymo kortelė, tad tikėtina, kad pareigūnams pavyks nustatyti, kas ją įsigijo. Galbūt tada paaiškės ir pasiklausymo tikslas.

Valdiškoje įstaigoje dirbantis vyras įsitikinęs, kad jis sektas ne dėl tarnybos. Šiuo metu vyksta ištuokos procesas, tad klaipėdietis mano, jog jo galėjo būti klausomasi žmonos iniciatyva.

"Kol kas negaliu kategoriškai teigti, kad viskas yra būtent taip, bet jokia kita versija man į galvą neateina. Buto raktą turime tik aš ir žmona. Tikiuosi, kad pareigūnams pavyks išsiaiškinti tikrąją tiesą. Manau, tai padaryti jiems nebus sudėtinga", – teigė vyras.

Jis atviravo, kad skyrybų iniciatorė yra žmona, o jis pats prašė teismą skirti laiko susitaikyti.

Nors šnipinėjimo paslaugas mūsų mieste galima užsisakyti nesunkiai, iki šiol į policiją dėl neteisėto pasiklausymo privačioje erdvėje nebūta.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, tad pareigūnai šio atvejo kol kas nekomentuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liaudanskij

Liaudanskij portretas
Jaunystės gatvėje gyvena daug milicininkų,tai matyt juos seka priešai ar žmonos meilužis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių