Klaipėdoje ant Mokyklos gatvės tilto – vėl avarija

Penktadienį po pietų Klaipėdoje ant vienintelio automobiliams atviro tilto per Danę Mokyklos gatvėje susidūrus dviem automobiliams sutriko eismas aplinkinėse gatvėse.

Penktadienį po pietų Klaipėdoje ant vienintelio automobiliams atviro tilto per Danę Mokyklos gatvėje susidūrus dviem automobiliams sutriko eismas aplinkinėse gatvėse.

Du automobiliai susidūrė 13.31 val. Žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo. Į šią vietą atskubėjo policijos ekipažas. Pareigūnai padėjo aiškintis, kuris vairuotojas kaltas bei žiūrėjo eismo saugumo.

Vietoje dirbantys policininkai Vyriausiojo policijos komisariato budėtojams pranešė kontroliuojantys padėtį, pasak jų, kamšatys gatvėse nesusidarė.

Tačiau intensyvaus eismo sankryžose bei aplinkinėse gatvėse automobilių eilės tapo ilgesnės, nei būna įprastą penktadienį po pietų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nukentėjusiems ir to kaltininkams

nukentėjusiems ir to kaltininkams portretas
Norėtusi sužinoti ,kas davė tokį kvailą nurodymą iš Klaipėdos savivaldybės vietoj suprojektuotų keturių autotransporto juostų paženklinti geltonai penkias transporto juostas, jas taip susiaurinant kad neimanoma stambesniam transportui įtilpti į ją,čia gali nusibraižyti šonus apsiversti bet kas , nebūtinai girtas.Ir palikti tas senas baltas linijas galėjo tik neturintis visai reikiamo išsilavinimo toj srity žmogus, nes ašinė balta linija liko važiuojamoje daly.Tokių apsurdų neteko niekur matyti . Ir transporto Draudimo kompanijos ir vairuotojai gali išsireikalauti už patirtus nuostolius ant veduko nesunkiai mano nuomone per teismą , tik reikia pasikviesti nepriklausomus ekspertus ,kad padarytų nuotraukas su viaduko važiuojamosios dalies dvigubu paženklinimu ir atliktų pločių apmatavimus

statistas

statistas portretas
idomu butu pasižiųrėt statistiką, bet kažkaip manau jog tokias debiliško stiliaus avarijas sukelia bobos ir pensijinio amžiaus individai, kuriems nėra tokių dalykų kaip šalutinis kelias, persirikiavimas gerai apsidairius į visus veidrodelius ir galbūt net per petį, jei nesi visiškas invalidas... jau nekalbant apie pėsčiųjų praleidimą per perėją... tokie individai ne tik , kad kelia pavojų aplinkiniams , bet ir sudaro kamštėcus, per kuriuos kiti vairotojais nespėja namo i darbą pas kūrvų. žodžiu šaudyt tokius ir tokias idiotiško vairavimo asabas.

juzė

juzė portretas
Es šalyse užbraukia senas linijas, kad matytusi , kad jos negalioja. O čia suveikia žmogiškasis foaktorius, nes labai ryškiai matosi dviguba balta juosta ir kiek mačiau avarijos ant Mokyklos tilto įvyksta dėl to , kad vieni paiso žiūri į baltas juostas,o kiti į geltonas. Negi negalima padaryti taip, kaip daroma minėtoje ES
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių