Klaipėdoje apgaule iš vyro sąskaitos pasisavinti beveik 3 tūkst. eurų

Klaipėdoje iš vyro sąskaitos apgaule per kelis kartus pasisavinti beveik 3 tūkstančiai eurų.

Penktadienį į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi vyras, kuris nurodė, kad ketvirtadienį, apie 9 val., elektroniniu paštu gavo neva iš pašto siųstą laišką, kuriame buvo nurodyta sumokėti 1,90 euro.

Pareiškėjas teigė atlikęs nurodytus veiksmus, o penktadienį pastebėjęs, kad iš jo banko sąskaitos apgaulės būdu per kelis kartus buvo pasisavinti 2985,09 euro.

Klaipėdos apskrities policija praneša, kad pradėtas tyrimas dėl neteisėto mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ines

Ines portretas
Aš irgi gavau.savo laiške nebuvo parašyta jokio siuntos numerio.nors ir nieko neuzsisakius.taip pat reikalavo susimokėti 1.90.ir jų el.pastas prancūziškas.pastas niekada nereikalauja sumokėti.siuncia sms su 4 skaičių kodu.ir eini atsiimti pats.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
ant kiek reikia būti bukam, kad užkibt ant sukčių kablio..?

jis

jis portretas
būkite atsargūs- paskutinėmis dienomis aferistai labai suaktyvėjo ir suižūlėjo, aš per 2 dienas jau 2 sms gavau iš tų išsigimėlių. Dažniausiai jie slepiasi po iškraipytu banko pavadinimu. Būkite atsargū, visada prieš ka-ką spausdami ar ypač kodus suvesdami pagalvokite ne 2, o 3 kartus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių