Klaipėdoje automobilis užkirto kelią autobusui: nukentėjo šeši žmonės

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Klaipėdoje į „A“ eismo juostą staiga persirikiavęs lengvojo automobilio vairuotojas sukėlė avarinę situaciją. Per ją nukentėjo šešis žmonės. 

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, incidentas įvyko 10.55 val. Taikos prospekte.

Pirminiais duomenimis, blaivus 45-erių automobilio „Nissan Murano“ vairuotojas, persirikiuodamas iš antros eismo juostos į pirmąją „A“ juostą, staigiai keitė važiavimo kryptį ir nepraleido pirmoje eismo juostoje važiavusio maršrutinio autobuso „Mercedes-Benz“, kurį vairavo blaivus 52-ejų vyras.

Autobusui staigiai stabdant, griuvo, susižalojo ir medikams buvo perduoti šeši asmenys: 16-metė, 8-metė, dvi 83-ejų moterys bei 67-erių ir 81-erių moterys.

Policija pradėjo tyrimą dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo. Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simonas

Simonas portretas
Intelekto saugotojas, situacijos nesi mates. I situacija nesi isigilines, o rasai tik tam, kad izeisti tuos zmones, kuriem atsitilo nelaime? Jei tavo artimiem tai atsitiktu, nemanau kad isvis i galva ateitu tai rasyti. Keista, kad vyras dar taip masto ir tokias mintis dar atvirai raso.

Zinau daugiau

Zinau daugiau portretas
Nisanas bande rikiuotis,net neivaziavo i a juosta o tik priartejo prie jos Pamte parlekenti autobusa ir gryzo i savo juostos viduri Autobusas tuo metu labai stipriai kale per stabdzius Mano nuomuone vairuotojo zvilgsnis kazkur kitur buvo sukooncentruotas kad taip neadekvaciai sureagavo

...

... portretas
Tai kad tas pats ir su fūrom kai važiuoji. Du lengva prieš nosį į tarpą ir per stabdžius nes parpučia nemažu greičiu užlenda ir stabdo. Tai ir fūrai belieka tik per stabdžius kirst...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių