Klaipėdoje baigtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo heroinu

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (KPONTV) ir Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo heroinu turint tikslą jį platinti.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas bendradarbiaujant su Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnais ir gavus informacijos apie galimai kvaišalus platinusį 59 m. Klaipėdos miesto gyventoją.

2022 m. birželį Klaipėdoje, Šilutės plente, policijos pareigūnai sulaikė anksčiau neteistą, vienoje iš uostamiesčio bendrovių dirbantį, 34 m. klaipėdietį. Automobilyje, kuriuo naudojosi šis asmuo, rasta narkotinė medžiaga – heroinas bei elektroninės svarstyklės su heroino ir kanapių pėdsakais.

Tą pačią dieną tęsiant tyrimo veiksmus, Klaipėdoje, Žalgirio gatvėje, sulaikytas narkotines medžiagas įtariama platinęs jau minėtas 59 m. vyras. Kratos pastarojo gyvenamojoje vietoje metu KPONTV pareigūnai rado heroino.

Šis 59 m. niekur nedirbantis vyriškis anksčiau teistas už nusikaltimus, susijusius su neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis, vagystes, sunkų sveikatos sutrikdymą.

Abu įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, vėliau vienam iš jų paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Kitam įtariamajam paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam --,,Puskinuj,,, isspjauk by......y is dantu

tam --,,Puskinuj,,, isspjauk by......y is  dantu portretas
po to sesk rasyt komentara --nes neina suprast ka norejai pasakyt....

Puškinas

Puškinas portretas
Kada palyva uždatysit. Kiek jis čia gali laisvai mėtyti fentą.

Ir kĄ?

Ir kĄ? portretas
SABUČIAI stumdė ištisus tris dešimtmečius, ir tėvai, ir vaikai, ir mažamečiai anūkai. Nusipirko penkis butus prestižinėse vietose, kai visų suaugusiųjųbjų gaujos narių pajamos oficialios per mėnesį nesiekia net 200 eur ar kartais vis dėlto būna ant popieriaus ir 400. Kaip galima už tiek per kelis metus 5 butus nupirkti, kai jie visi brangūs? Na, pagavo už uodegos, nebeišėjo su medikais žaisti pasenusių tablečių išnešiojimo narkomanams, kuriuos lomkės kankina...nepavyko galų gale. Ir ką? Tą patį tik platesniu mastu daro kaime netoli Kelmės. Dabar jau ne butus pirks, o dvarus statytis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių