Klaipėdoje dirbanti pardavėja įtariama apgaudinėjusi darbdavius

Viename Klaipėdos prekybos centre dirbanti pardavėja buvo sugalvojusi gudrią schemą pelnytis darbdavių sąskaita.

Penktadienį į Klaipėdos policijos komisariatą kreipėsi vienos Liepojos gatvėje veikiančios parduotuvės atstovai ir pranešė demaskavę savo darbuotoją.

Pasak pareiškimo, parduotuvės kasininkė kaupdavo pirkėjų paliktus kvitus, o vėliau juos panaudodavo nepagrįstiems grąžinimams.

Įtariama, kad tokiu būdu moteris nuo birželio 30-osios iki spalio 4 dienos pasisavino ne mažiau 516 eurų.

Pardavėjos neretai sugalvoja būdų pelnytis, tačiau apie tokį būdą policininkai pranešė pirmą kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aris

Aris portretas
Teisingai, jeigu būtų normali alga kiekvienas brangintų savo darbo vietą,o dabar už grašius visur darbo rasi.

Tiesa

Tiesa portretas
Neblefuokit kad vadybininkai ir pan mokina vokti. Visos kainos yra už kraunamos iš Vilniaus ten irgi sėdi teoretikai, kurie nežino koka išties praktika. Grąžą visada reik tikrintis prie kasos, iš oro kasininkė ne paskaičiuos brangiau, nei įvesta sistemoje ir permoka tikrai ji niesikis į kišenę. O kas liečia atmesta per daug grąžos tai tik vienetai pasako jog atmetė per daug. O dėl 10cnt gatavi visi gerklę perkasti

Maxsima

Maxsima portretas
O kaip maksima rupinasi savo darbuotojais dirba zmones po 14 valandu uz 450 euru ir atlekom dar pamaitina ot geri darbdaviai algos vokeliose mokamos .... Teisingai pardaveja dare tokiem sukom reikejo vokti kaip priklauso jai algos nemoka normalios is ko giventi maista pirkti uz komunalinius moket is ko gerbemi PATRIOTAI..
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių