Klaipėdoje dvimetę sužalojo dviračiu važiavęs asmuo

Penktadienį vakare uostamiestyje, M. Mažvydo alėjoje dviratininkas partrenkė bei rimtai sužalojo dviejų metų vaiką ir nuvažiavo.

Nelaimė įvyko 20.30 val. Mažylę kliudė nežinomas dviratininkas. Nors jis matė, kad sužalojo vaiką, tačiau nesustojo ir nuvažiavo.

Mama skubiai nunešė dukrelę į netoliese esančią Klaipėdos vaikų ligoninę. Paaiškėjo, kad mergaitei lūžo raktikaulis ir buvo pažeistas žandikaulis.

Kaltininko ieškoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
savivaldyvės saugaus eismo skyriui reiktų atsakyti už neteisingus dviračių takus ir kasdieninę riziką

to lina12

to lina12 portretas
is kur tiek pykcio? tipiska senmerge, mat pro vezimelius nepraeina...paskaicius tokia nuomone iskart matos kad zmogus turi psichologiniiu problemu

du ratai

du ratai portretas
"Klaipėdietė" o kuom jums asmeniškai kaip pėsčiajai trukdo tai,kad dviratininkas nesivaro dviračio per perėja?Taip tai yra nelegalu ir tam aš nepritariu.Bet kuom jums tai trukdo?Tai tik parodo kaip mes vieni kitų nekenčiame be jokios priežasties(pėstieji dviratininkų,dviratininkai vairuotojų,vairuotojai pėsčiųjų ir t.t.)Juk atsisėdę už auto vairo irgi tampame monstrais,rodome vieni kitiems visokius žestus,užkišinėjame,nerodome posūkių ir pan.Gal paprasčiausiai nebeliko pagarbos vieni kitiem?
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių