Klaipėdoje dviratininkas nukentėjo perėjoje

Ketvirtadienį prieš 9-tą ryto uostamiestyje pėsčiųjų perėjoje nukentėjo dviratininkas. Į ligoninę pateko garbaus amžiaus vyras.

Ketvirtadienį prieš 9-tą ryto uostamiestyje pėsčiųjų perėjoje nukentėjo dviratininkas. Į ligoninę pateko garbaus amžiaus vyras.

Eismo nelaimė įvyko perėjoje šalia Minijos ir Baltijos prospektų sankryžos. Pirminiais duomenimis, užsidegus žaliam šviesoforo signalui dviem juostomis automobiliai pajudėjo iš Baltijos prospekto į Minijos gatvę. Vairuotojai matė šaligatviu riedėjusį dviratį, tačiau nė vienas jų nesitikėjo, kad žmogus nesustodamas išriedės į perėją.

Pirmiausiai dviratininką kliudė kiek greičiau sankryžą įveikęs antrąja juosta važiavęs automobilis, nuo smūgio nugriuvo, o dviratis atsitrenkė į pirmąja juosta važiavusią mašiną ir nuskriejo kelis metrus į priekį.

Sužalotas dviratininkas išvežtas į ligoninę. Pareigūnai aiškinasi eismo įvykio priežastis.

Eismo taisyklės reikalauja dviračius per perėją vestis, ir draudžia jomis važiuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

me

me portretas
Nieko neaiškiai neparašyta. Prašome pastudijuoti giliau. Jei jau patys policijos vadai skirtingai interpretuoja - tai kur čia aiškumas? Jei jau nulipti reikia, tai kam tada skiriama tiek pinigų tam, kad padaryti nuolaidesnius dviračio tako, kertančio gatvę, bortelius? Tam, kad patogiau būtų nulipus nuo dviračio jį persivesti per gatvę? Ar tam, kad patogiau būtų važiuoti?

kom.me

  kom.me portretas
O kas tau neaisku.Aiskiai parasyta .Dviratininkas turi nulipti ir persivesti pestute dvirati.O be to pulti paciam po automobiliu ,nebent su proteliu negerai.

me

me portretas
Mane jau nervina tas KET neaprėžtumas dėl kelio kirtimo ant dviračio. Galėtų aiškiai ir konkrečiai parašyti, kokiais atvejais galima, kokiais ne. Matyt patys KET kūrėjai nežino, policijos vadai ir tie skirtingai interpretuoja (buvo straipsnis), tai ką kalbėti apie "civilius"... U-ž-k-n-i-so... Pati važinėju atsargiai, kai eismas intensyvus, nulipu (net jei yra tie kažkieno minėti "kvadarato" žymėjimai). Sveikata svarbiau už principus. Bet aiškumo reikia visiems. Gal tada mažiau tokių atsitikimų būtų...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių