Klaipėdoje – GMP automobilio ir „Volkswagen Passat“ avarija: prireikė medikų pagalbos

Įjungtais švyturėliais skubėjusi greitosios medicinos pagalbos mašina sankryžoje susidūrė su gatvės jai neužleidusiu lengvuoju automobiliu.

Ketvirtadienio naktį, 1.18 val., Minijos gatvės ir Baltijos prospekto sankryžoje susidūrė V.Budanovo privačios greitosios medicinos pagalbos automobilis ir lengvoji "Volkswagen Passat" markės mašina.

Pirminiais duomenimis, medikai važiavo įjungtais šviesos signalais ir į sankryžą įriedėjo degant raudonam šviesoforo signalui.

Tuo metu "Volkswagen Passat" važiavo degant žaliai šviesai, bet medikų automobilio nepraleido.

Į įvykio vietą teko skubėti Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažui. Jis į ligoninę išgabeno 51 metų V.Budanovo greitosios vairuotoją ir 47-erių medikę.

Įvykio vietoje medikai apžiūrėjo ir lengvojo automobilio vairuotoją. 52 metų vyras, panašu, nenukentėjo, jam didesnės pagalbos neprireikė.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Internete po šios žinios užvirė vairuojančiųjų diskusija. Vieni kaltino greitosios vairuotoją, teigdami, kad jis turėjo įsitikinti, jog įvažiuoti į sankryžą saugu. Kiti tikino, kad neteisus lengvosios mašinos vairuotojas, juk medikai visais būdais rodė, kad skuba.

Kas teisus, paaiškės po nuodugnesnio tyrimo.

 


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija KlaipėdojeGMP automobilissužeisti žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių