Klaipėdoje ketvirtadienio avarijose virė ginčai

Uostamiesčio policijos pareigūnai susidūrė su keista situacija – du žmones automobiliu kliudęs senolis užsispyrė ir neigia iš viso buvus tokiam įvykiui.

Ketvirtadienį apie pietus policijos patruliams teko skubiai vykti į Kauno gatvės rajoną ir ieškoti iš įvykio vietos pasišalinusio automobilio vairuotojo.

Kaltės nepripažįsta

Pirminiais duomenimis, garbaus amžiaus Juodkrantės gyventojas, išvažiuodamas iš daugiabučių namų kiemo, norėjo sukti į Kauno gatvę. Tačiau tuo metu vyras kliudė važiuojamąją gatvės dalį kirtusius du pėsčiuosius. Žmonės žingsniavo Kauno gatvės šaligatviu ir tuo metu mėgino pereiti vieną iš šalutinių gatvelių.

Automobilis „Peugeot 206“, vairuojamas 79-erių juodkrantiškio, net nesustojo, kai kliudė 39 metų vyriškį. Įsijungęs atbulinę eigą, senolis truktelėjo iš vietos ir parbloškė dar vieną žmogų – 42 metų moterį. Išsukęs į pagrindinį kelią, avarijos kaltininkas ramiausiai nuvažiavo.

Netrukus žmonės apie incidentą pranešė policijai. Policijos patruliai suskubo į Kauno gatvę ir išvydo važiuojantį „Peugeot 206“.

Tačiau nekreipdamas į policijos garsinius ir šviesos signalus, automobilio vairuotojas važiavo tolyn, kol pasiekė Šilutės plentą. Tik čia keistuolis pakluso pareigūnų nurodymui sustoti.

Nugabentas į Klaipėdos kelių policijos biurą, vairuotojas ėmė neigti, kad vairavo mašiną. Tada ėmė painiotis ir aiškino, kad patruliai jį sulaikė visai ne toje vietoje, kur nurodė patruliai.

„Žmogus užsispyręs aiškina, kad jis žmonių savo mašina iš viso nekliudė. Bus pradėtas tyrimas ir manau, kad visas aplinkybes išsiaiškinsime“, – sakė Kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis.

Pareigūnai prašo atsiliepti įvykio liudininkus, kurie patvirtintų ar paneigtų nukentėjusiųjų pasakojimus.

Žinoma, kad per įvykį nukentėjusiai moteriai atsistoti padėjo „Chrysler“ automobilį vairavęs vyras.

Sudaužė tris automobilius

Kitas ginčų sukėlęs įvykis nutiko Pilies gatvėje, kai šviesoforo reguliuojamoje sankryžoje susidūrė trys automobiliai.

Pėstįjį praleidęs pirmasis automobilis „Audi Q7“, buvo kliudytas į galą paskui važiavusio kito „Audi“ automobilio, nes šį taranavo iš paskos važiavęs „Reault Megane“.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo. Tris automobilius sudaužiusi „Reault Megane“ vairuotoja pripažino kaltę ir apgailestavo dėl įvykio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONASJ

JONASJ portretas
ACIU DEVUI,PASISEKE ISSIUSTI.DABAR BUS MANO KOMENTARAS.DEL AVARIJU SUSIDURIANT KELIOMS MASINOMS BUTINA IVESTI REIKALAVIMA ATSTUMO MINIMUMO RIBA.NEGALIMA PATEISINTI PRILINDIMO IKI PUSMETRIO IKI KITOS MASINOS,O VISI KITI LKTI KALTI,KAD SUDAUZYTOS MASINOS.PONAS SIDEIKI CIA JUSU KOMPETENCIJAI PASIULYMAS

JONASJ

JONASJ portretas
ACIU DEVUI,PASISEKE ISSIUSTI.DABAR BUS MANO KOMENTARAS.DEL AVARIJU SUSIDURIANT KELIOMS MASINOMS BUTINA IVESTI REIKALAVIMA ATSTUMO MINIMUMO RIBA.NEGALIMA PATEISINTI PRILINDIMO IKI PUSMETRIO IKI KITOS MASINOS,O VISI KITI LKTI KALTI,KAD SUDAUZYTOS MASINOS.PONAS SIDEIKI CIA JUSU KOMPETENCIJAI PASIULYMAS

vvvv

vvvv portretas
Tokiu pilna sioperiu ,nes kaikurie nesiorentuoja ka daro ...Reiketu pradeti nuo griestos med komisijos ypac pencijinio amziaus ...Turetu buti atskiri centrai kurie tikrintu vairuotojiu sveikata pilnai saziningai ,kiek mieste vazineja masinu su ,,P raide invalodo ne jaugi tiek daug vairuojanciu invalidu ,pagal eismo tai.invalidas tai su aiskiu invalidumo pozymiu ,be galuniu ...Truksta Klaipedoja vaizdo stebejomo kameru dideliose sankrizose ,ypac prie Akropolio kokia mase zmoniu masinu ,butu maziau gincu ...Aplamai yra tokiu senjoru kurie Eismo knigute yra varte prie gera 30m
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių