Klaipėdoje prie parduotuvės staiga mirė vyras

Klaipėdoje, viešoje vietoje, sekmadienį mirė žmogus. Jo mirties priežastys dar tiriamos, bet jau dabar aišku, kad ne paskutinę reikšmę turėjo vyro išgertas alkoholis.

Gegužės 10-ąją, 13.18 val., policijai pranešta, kad Taikos prospekto pradžioje, netoli prekybos centro „Saturnas“ mirė žmogus.

Kai į įvykio vietą atvyko policininkai atsirado liudininkas, kuris papasakojo, ką matęs.

Pasirodo, 38 metų vyras buvo nakvynės namų gyventojas.

Sekmadienį prieš pietus, pasak su policininkais bendravusio asmens, minėtas vyras buvo jau smarkiai apgirtęs.

Jis sėdėjo ant suolo ir vieną akimirką tiesiog griuvo nuo suolo į priekį ir veidu atsitrenkė į grindinį.

Iškviesti medikai ja padėti nebegalėjo, žmogus jau buvo miręs.

Pareigūnai pradėjo tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, gali būti, kad tyrimas bus baigtas tik po kelių savaičių, kai paaiškės, ar vyro išgerti gėrimai nebuvo nuodingi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolanta

Jolanta  portretas
Širdį skauda dėl visų benamių , kas jiems belieka , tik gerti....gaila žmogaus, telydi jį angelai, į jo paskutinę kelionę. Padiek jam dieve ir atleisk. Neturėjo žmonių gailesčio žemėje , lai sulaukia , jo danguje.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Tikrai ne,nelengva pas Dievuli patekti. Kelias siauras, didziajai daugumai tai neprieinamas ir netinkamas. Gaila labai, kad to zmogaus kelione-tiesiai i pragara. Susimastykime, kur keliausi po mirties.

J.V

J.V portretas
Ar tai svarbu kito zmogaus gyvenimo būdas valkata jis ar kas cia kiekvieno zmogaus pasirinkimas ,kaip nori gyventi ,bet jis zmogus ,mire ...bet kam tokie šlykštūs komentarai geriau nieko nerasykite ,juk tai jusu neliecia ...cia svetimas skausmas ,o mes lietuviai...daugumai jo nebūna....
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių