Prie darželio rasto kūdikio organizme – narkotikų pėdsakai

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje rasto naujagimio organizme medikai aptiko narkotinių medžiagų, praneša LRT televizija.

Kūdikis gydomas reanimacijoje. Pasak Klaipėdos medikų, jo būklė sunki, tačiau per dieną pagerėjo.

„Kūdikis jau atšilęs, kvėpavimas pagerėjo, širdies veikla. Alkoholio ir kitų toksinių medžiagų kraujyje nerasta, tačiau šlapime aptikome narkotinių medžiagų – ekstazio pėdsakų“, – LRT sakė Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovas Vinsas Janušonis.

Anot jo, pirmadienį, jeigu kūdikis išgyvens, atvyks Vaiko teisių apsaugos tarnybos atstovai, jie spręs dėl kūdikio globos.

Klaipėdos policija šeštadienį pranešė apie tai, jog 9.47 val. gautas pranešimas, kad Žardininkų gatvėje prie vaikų darželio tvoros, ant žemės padėtas į antklodę suvyniotas kūdikis, berniukas. Iš pažiūros – ką tik gimęs. Atvykus į įvykio vietą, informacija pasitvirtino.

Policija prašo mačiusius šį įvykį ar turinčius kokios informacijos apie kūdikio besilaukusią moterį, kuri staiga nebeturi vaikelio, nedelsiant skambinti tel.112 arba 869826710.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Naciui zemiau

to Naciui zemiau portretas
tai kad pasižiūrėjus į lietuviškų satistikanų sudarytas statistikas tai mes jau beveik rojuj gyvenam:DDDDD)).Tokia ir tavo tvartelini statistika:D)

Svieta

Svieta portretas
Kol narkodileriai turės stogą policijoje ,tol niekad mes nepasieksime norimo rezultato. Jie drąsiai pardavinėja narkotikus savo namuose, nes žino,kad apie bet kokį patikrinimą bus iš anksto informuoti.

ne popsu rūpinkitės, valdžiuke!

ne popsu rūpinkitės, valdžiuke! portretas
meras turi rūpintis ne tik baliais ir festivaliais, bet ir tuo, kad mieste būtų NULIS tolerancijos narkodyleriams ir narkotikų vartotojams. Vien Didžiūnaitytės byla parodė, kad KL. narkotikai lengvai prieinami. Neturėtų taip būti.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių