Klaipėdoje siautėjo girtas vyras – agresiją išliejo daužydamas kariškių objekto langą (papildyta)

Klaipėdos policininkai aiškinasi aplinkybes incidento, įvykusio prie Karo laivų flotilės praleidžiamojo punkto. Ketvirtadienį prieš vidurnaktį čia skubėjo karo ir miesto policininkai bei greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Pagalbos telefonu apie incidentą pranešta 23.57 val. Prie Žūklės gatvėje esančio flotilės praleidžiamojo punkto girtas vyras elgėsi agresyviai, jis išdaužė punkto langą.

37 metų vyras nenurimo ir atvykus pareigūnams. Tikrintis blaivumą jis kategoriškai atsisakė, susikalbėti ir suprasti, kuo jis nepatenkintas, sunkiai sekėsi.

Vyro plaštaka buvo sužalota ir smarkiai kraujavo, todėl teko kviesti medikus. Ir Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties medikai negalėjo suteikti pagalbos šiam vyrui, jis nesidavė apžiūrimas ir sutvarstomas.

Į ligoninę jį lydėjo policijos pareigūnai.

Po to, kai agresyviam asmeniui buvo suteikta būtinoji pagalba, policininkai vyrą išgabeno į areštinę. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Kariškiai ketina pateikti duomenis apie padarytą žalą.

Policijai šis asmuo yra žinomas, apie kokias jo nuodėmes pareigūnai yra turėję duomenų, neatskleidžiama.

Kaip šis klaipėdietis išdaužė langą, dar bus aiškinamasi, tikėtina, kad vaizdo stebėjimo kameromis šis veiksmas užfiksuotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aciu Dievuj , kad visu

aciu Dievuj , kad visu portretas
karo flotilijos laivu nepaskandino ...butu Lietuva likus be karo laivyno...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių