Klaipėdoje subraižyti trys automobiliai

Klaipėdiečiai ėmė skųstis dėl apgadintų automobilių. Pasirodo, svetimas mašinas kažkas tyčia braižo aštriais daiktais, maža to, kai kurioms jų nulaužiami veidrodėliai.

Pirmadienį uostamiesčio policijos pareigūnai sulaukė trijų skirtingose Klaipėdos pusėse gyvenančių žmonių pareiškimų, visi jie skundėsi radę savo automobilius apgadintus ir įtarė, jog tai buvo padaryta tyčia.

Vidurdienį į policiją kreipėsi žmogus, kuris savo „Škoda“ markės automobilį rado apgadintą Geležinkelio gatvėje. Jis nurodė patį faktą, o patirtus nuostolius ketino patikslinti vėliau.

Apie 17 val. kitas klaipėdietis pranešė radęs suniokotą savo „Mercedes Benz“, kuris stovėjo prie prekybos centro Kauno gatvėje. Kažkas nulaužė šios mašinos veidrodėlį, apibraižė tos pačios pusės dureles ir galinį bamperį.

Pareiškėjas mano, kad jam padarytas nuostolis siekia 150 eurų.

Apie 20 val. Taikos prospekte dar vienas žmogus rado apibraižytą savo „Volkswagen Golf“. Gilūs įbrėžimai ryškėjo automobilio šonuose. Savininkas mano, kad jam padaryta 200 eurų žala.

Visi trys pareiškėjai įsitikinę, kad mašinos niokotos tyčia. Tikimasi, kad atsilieps šiuos įvykius pastebėję liudininkai ir padės demaskuoti kaltininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių