Klaipėdoje sulaikytas brangių automobilių detales vogęs įtariamasis

  • Teksto dydis:

Netrukus į teisiamųjų suolą sės 24 metų klaipėdietis, gerokai pagadinęs nervus uostamiesčio policininkams ir padaręs daug žalos kelioms įmonėms bei privatiems asmenims.

Nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis, anksčiau ne kartą už vagystes, plėšimus bei disponavimą narkotinėmis medžiagomis teistas vaikinas įkliuvo šių metų sausį, netrukus jis bus teisiamas už devynias vagystes.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai pernai sausio mėnesį šį klaipėdietį susekė įtarę vagyste iš lombardo. Tada gipsinėje sienoje skylę išmušęs ir juvelyrinių dirbinių pasisavinęs įtariamasis pareigūnų buvo operatyviai sulaikytas.

Vos po pusmečio, tų pačių metų gegužę jis, kaip įtariama, vienoje Klaipėdos daugiabučio požeminėje automobilių aikštelėje įsilaužė į įmonei priklausantį automobilį BMW X5. Mašina buvo sugadinta, dingo jos žibintai. Patirtą žalą įmonė įvertino kone 25 tūkst. eurų. 13 tūkst. įvertinti žibintai, dar kone antra tiek įvertinta žala, patirta dėl automobilio apgadinimo.

Tų pačių metų liepos mėnesį, Taikos pr. minėtas vaikinas, kaip įtariama, automobilių aikštelėje apvogė BMW X4. Dingo priekiniai žibintai, vairas su oro pagalve ir kitos detalės – žala 18 tūkst. eurų.

Teisme jaunas klaipėdietis turės paaiškinti ir rugsėjį įvykdytos vagystės aplinkybes, kai jis įsibrovė į sporto prekių parduotuvę ir pasisavino įvairių rūbų, du nešiojamuosius kompiuterius, telefoną ir dviratį, kuriuo išvažiavo iš įvykio vietos. Pagrobtuoju telefonu įtariamasis naudojosi iki pat sulaikymo.

Dar vienas šiam vaikinui inkriminuojamas nusikaltimas – gruodžio mėnesį įvykdyta vagystė iš sandėliuko. Tada jo grobis buvo tūkstantį eurų kainuojantis dviratis ir su buteliai degtinės.

Teismo įtariamasis laukia už grotų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neskadangiobettačiauvisdėlto

neskadangiobettačiauvisdėlto portretas
Vagystė yra dorybė, vagiui

Alexas

Alexas portretas
Tiek kartu sulaikitas, ir tik db ses? Mirrors bausme reikalinga.

Stribams

Stribams portretas
kad jus taip uoliai uz savo teises kovotumete,uzuot uz laido pasislepe ,savo pagieza uzslepta,lietumete..
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių