Klaipėdoje sulaikytas vyras, įtariama, išviliojęs pinigus iš dvylikos senolių

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities policija antradienį pranešė apie uostamiestyje sulaikytą vyrą, kuris įtariamas iš dvylikos senolių apgaule išviliojęs daugiau kaip 20 tūkst. eurų.

Apskrities policijos teigimu, anksčiau penkiolika kartų už vagystes, plėšimus ir sukčiavimą teistas 1982-aisiais gimęs vyras buvo sulaikytas rugsėjo 11 dieną.

Manoma, kad vyro sukčiavimo aukomis galėjo tapti dvylika žmonių, iš jų išviliotos sumos nuo 500 eurų iki 6 tūkst. eurų. Dar du žmonės galėjo būti apiplėšti.

Pareigūnų teigimu, visais sukčiavimo atvejais buvo naudojamasi ta pačia schema – iš pradžių, kaip įtariama, įkalinimo įstaigoje esantys sulaikytojo bendrininkai paskambindavo žmonės teigdami, kad jų namuose yra padirbtų pinigų, kuriuos būtina patikrinti. Netrukus į namus atėjęs vyras pinigus pasiimdavo ir pasišalindavo.

Tokio pobūdžio įvykiai užfiksuoti Klaipėdoje liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Sulaikytajam pateikti įtarimai dėl sukčiavimo ir plėšimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Magyla, valstybinės pensijos laureatas

Magyla, valstybinės pensijos laureatas portretas
Iš kur tokie turtingi? Visą gyvenimą dirbo, netingėjo - uždirbo. Ką uždirbo - nepragėrė, neprarūkė. Ir jūs, vaikai, taip darykit! Be to, ar tie keli tūkstančiai - toks didelis turtas, kad juo reikėtų stebėtis?

Kotryna

Kotryna portretas
Senjorai verkia pinigu truksta maistui,vaistams.Opatys sukciams tokias sumas atiduoda.Vadinasi nesaziningai uzdirbti pinigai,kad taip lengvai juos padovanoja sukciams.

Klps

Klps portretas
Iš kur pas mus pensininkai tokie turtingi?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių