Klaipėdos butus siaubę įtariamieji – sulaikyti

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai išaiškino kelias vagystes iš butų ir sulaikė du įtariamuosius, kurie galėjo šių metų rugsėjį apvogti kelis klaipėdiečių butus.

Rugsėjo pradžioje du ne kartą už vagystes, plėšimus ir kitus nusikaltimus jau teisti asmenys Debreceno, Laukininkų ir Šiaulių gatvėse, pastebėję pirmuose daugiabučių namų aukštuose pravirus langus, pateko pro juos į butus ir pasisavino įvairių daiktų.

Šiaulių gatvėje iš buto pavogtas planšetinis kompiuteris, keli pakeliai cigarečių ir grynieji pinigai, čia žala siekė per tūkstantį eurų.

Rugsėjo 12 dieną iš Debreceno gatvėje esančio buto vagys išnešė juvelyrinių dirbinių ir žaidimų konsolę, padarydami daugiau nei 1,1 tūkst. eurų nuostolį.

Vykdydami slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus pareigūnai netrukus nustatė ir bendradarbiaudami su sostinės pareigūnais sulaikė du įtariamuosius – 1989 m. gimusį, devynis kartus už vagystes, plėšimus ir kitus nusikaltimus teistą vyrą, bei 1988 m. gimusį, taip pat ne kartą už panašius nusikaltimus teistą jo bendrininką.

Abu suimti dviem mėnesiams.

Pas įtariamuosius rasta dalis pavogtų daiktų, jie bus gražinti teisėtiems savininkams.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vezdas

Vezdas portretas
Tikrai, kam toki jau desimta kart sodins uz ta pati nusikaltima? Tokie nereikalingi visuomenei, kam toki dar reikes serti is zmoniu pinigu?

Geriau

Geriau portretas
9 kartus ir nepersiauklejo hahaha,prie sienos ir sušaudyti ir viskas jis apvogė žmogų ir tas žmogus dar jį maitinti turi ar ne juokingą

Kuvalda

Kuvalda portretas
Parazitai. Vietoje reikejo...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių