Klaipėdos pareigūnai iš 84 metų moters konfiskavo 230 pakelių kontrabandinių cigarečių

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto pareigūnai pas garbingo amžiaus moterį rado 230 pakelių su baltarusiškomis banderolėmis.

Kaip trečiadienį informavo Klaipėdos policija, pareigūnai, vykdydami tikslinę prevencinę priemonę dėl galimos akcizinių prekių nelegalios apyvartos, apsilankė Kretingos gatvėje esančiame bute.

Pas čia gyvenančią 1938 metais gimusią moterį rasta ir konfiskuota 230 pakelių, įtariama, kontrabandinių cigarečių su Baltarusijos banderolėmis.

Dėl įvykio pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

Garbaus amžiaus moteriai gresia bauda nuo 400 iki 1900 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Koke policija ten stribai grasintojai jie yra padugnės žemo lygio

Peloruss

Peloruss portretas
pakabinkit sau medalius

Maža bauda

Maža bauda portretas
Klaipėdos senjoros vidutiniškai po 100000 turi grynais. O kiek verslų jos finansuoja, oi. Ir narkomaną anūką į mokamus mokslus išleidžia ir po to jis močiutei atsiunčia neva vaistukų nuo nemigos ir ši juos paplatina ir dar daugiau užsidirba. Ir kaimyną už ją pačią 40 metų jaunesnį į egzotines šalis neva poilsiauti už jos pinigus išleidžia ir jis paskui grįžta su kokiomis nelegaliomis prekėm atseit už tuos močiutės jam duotus pinigus ir vėl jai pajamos. O cigaretės, ką jau čia . Gal Baltarusijoje jos trečiojo vyro ketvirtos eilės pusbrolis gyvena ir kas mėnesį su fura pravažiuoja pro šalį. Nejaugi tuščias pas babušką važiuos? Aišku, ne. Kažką juk atvežti lauktuvių reikia rūkančiai babuškai. Ir atvežė. Pinigus biškį. Pinigus bloką. Per visą babuškis gyvenimą ir susidarė kažkokios didesnės atsargos. Ji jas policininkams padovanos, kad šie turėtų kuo naujai įvažiavusiom nepilnametėm prostitutėm iš Ukrainos sumokėti už paslaugas pakelėse ir pakrūmėse, grynuosius tai iš jų atima. Atima.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių