Klaipėdos pareigūnai atpažįsta turinčius kvaišalų iš tolo

Uostamiesčio policininkai sulaikė dar vieną vaikiną, turėjusį marihuanos. Įkliuvęs jaunas klaipėdietis pabuvojo policijos komisariate.

Penktadienį, 20.20 val., Debreceno gatve važiavę policijos patruliai atkreipė dėmesį į 24 metų jaunuolį. Paprastai tokiais atvejais pareigūnai tikina, kad asmuo jiems sukėlė įtarimų.

Policininkai apieškojo vaikino kišenes ir rado kanapių, po to jaunuolis pateko į policijos komisariatą. Dauguma atvejų būtent taip pradedamas ikiteisminis tyrimas dėl kvaišalų vartojimo.

Pastaruoju metu itin padaugėjo pranešimų apie panašius atvejus. Ketvirtadienį vėlai vakare ar naktį policijos patruliai į komisariatą pristatė tris kanapių mėgėjus.

Vienas jų 21.50 val. atkreipė į save policininkų dėmesį sėdėdamas automobilyje atokioje Lypkių gatvėje. 18-metis turėjo baltų miltelių ir rudų tablečių.

Kitas 19 metų vaikinas jau po vidurnakčio policininkų pastebėtas parkelyje prie Žardininkė gatvės. Jis turėjo kanapių.

Dar vienas 21 metų vaikinas apie 2 val. nakties policininkų patikrintas Taikos prospekte. Jis turėjo gniužulėlį į foliją susuktų kanapių.

Visi jei taip pat pabuvojo areštinėje.


Šiame straipsnyje: narkotikaimarichuanapolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

policija mažai dirba

policija mažai dirba portretas
jei ieškotu labiau tai labiau ir rastu,nesnarkomanai yra apleisti..ir šiaip retai kada policija pamatysi

Debilizmas

Debilizmas  portretas
Musrai vapsie achujieli kas ruke rukys ir zinos is kur dar gaut krw netur ka veikt.... Nusiritus musu ta valstybe totaliai as rukiau ir rukysiu ir ant valstybes man giliai px jie draudzia ar ne laisva lietuva ddarau ka noriu

Bispridielas

Bispridielas portretas
O Idomu kiek tokiu apieskojo ir nieko nerado? Nefainai kai is lempos itarima sukeli ir viesai iskrausto kisenes. Galu gale kuom jiems maiso paprasti zmones kurie savo reikalais uzsiima... tegu priziuri tuos kurie pripise valkiojas gatvem tikra pavoju kelia..
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių