Išėjęs iš draugų vestuvių Klaipėdoje dingo jaunas vyras (gal matėte?)

Klaipėdoje – nerimas dėl nežinia kur dingusio jauno vyro. Jo pasigesta po to, kai klaipėdietis išėjo iš draugų vestuvių ir negrįžo namo.

Pirmadienio rytą Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai išplatino žinią apie ieškomą 31-erių Evaldą Rusį.

Šeštadienio vakarą jis dalyvavo draugų vestuvėse, vykusiose Naujojo Sodo gatvėje. Apie vidurnaktį gerokai įkaušęs vyras atsisveikino su draugais ir išėjo. Po to jo niekas nematė.

Sekmadienį pradėję ieškoti savo draugo ir kolegos tatuiruočių salono darbuotojai sužinojo, kad sekmadienio naktį E. Rusys namo nebuvo grįžęs.

E. Rusys yra apie 180 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, ant kairės rankos dilbio turi tatuiruotę, vilkėjo raudonais marškiniais, raudonomis kelnėmis, juoda medžiagine striuke, avėjo baltais sportiniais bateliais, galėjo būti užsimovęs juodą kepurę.

Sekmadienį pasigedę bičiulio vestuvių dalyviai kvietėsi kinologus iš Kauno. Deja, pėdsekiui šuniui aptikti E. Rusio kvapo nepavyko.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti ką nors žinančius apie šio vyro buvimo vietą ar likimą telefonu 8 700 60712 arba el. paštu: nerijus.mendelis@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Kodėl draugai neisodina i taksi ikaušusio?

Neieškokite DANĖJE

Neieškokite DANĖJE portretas
Ieškokite DANGĖJE. Nebent pas'' Danutę''.

sajanui

sajanui portretas
Tipo jis vienas iš tų sienų terliotojų, kaip tas idiotas giniov?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių