Klaipėdos pareigūnai pastebi, kad pėstieji prie geležinkelių vis dar nesisaugo

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto PK bendruomenės pareigūnai balandžio mėn. vykdė dvi prevencines priemones prie uostamiestyje esančių geležinkelio pervažų. Vaikščioti bėgiais, kirsti juos neleistinose vietose draudžiama, todėl buvo stebima, ar žmonės elgiasi saugiai. Priemonės vykdytos su Lietuvos transporto saugos administracijos Klaipėdos skyriaus darbuotojais.

Sutrumpinti kelią norėję ir dėl to neleistinoje vietoje bėgius kirtę 9 asmenys šį kartą buvo tik įspėti. Tačiau pareigūnai primena, kad už vaikščiojimą bėgiais neleistinose vietose gresia bauda nuo 60 iki 140 eurų.

Per prevencines priemones bendruomenės pareigūnai kalbėjosi su netoli geležinkelio sutiktais žmonėmis, dalijo informacines skrajutes, aiškino, kad saugaus elgesio taisyklių nepaisymas gali baigtis skaudžia nelaime.

Panašias prevencines priemones Klaipėdos miesto bendruomenės pareigūnai rengia reguliariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Niekdariai

To Niekdariai portretas
Apie kokias baudas tu čia kalbi ? Įspėjimus davė, o ne baudas, skaityk išmok. Požeminės perejos ? Per paprasta perėja žmonės nevaikšto, ką tu čia dar kalbi... 20m iki perejos, o jie kerta bėgius, nes tingi paeit 20m... Oho, minutės niekas neturi palaukt kol per ją traukinys pervažiuos ? Dauguma klaipediečių pamiršta, kad tai yra ne kurortinis miestas, o darbinis. Pritariu, reikia požemines perejos ir su tvora užtverti bėgius. Bus saugu visiem.

Niekdariai

Niekdariai portretas
tiek ir težino kad bauduoti ir žmones gaudyt. Tiek metų tas pats o paprasčiausios požeminės perėjos neišstena padaryt. KADA SUPRASIT KAD REIKIA VISKĄ KAS REIKALINGA, PATOGU ŽMOGUI STATYT O NE EILINĘ PINIGŲ PLOVYKLĄ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių