Klaipėdos perėjose – skaudžios avarijos: degant žaliam šviesoforo signalui BMW partrenkė senjorę

Klaipėdos gatvių pėsčiųjų perėjos – vis dar nesaugios jomis per gatvę einantiems žmonėms. Ketvirtadienį vienoje jų moteris partrenkta net eidama degant žaliam šviesoforo signalui.

Tądien nelaimė įvyko apie 8 val. ryto Šilutės plento ir Debreceno gatvės sankryžoje. Žalias šviesoforas degė ir posūkį atliekančiam automobilio BMW vairuotojui ir pėsčiajai.

Vairuotojas buvo nepakankamai atidus ir partrenkė 77-erių pėsčiąją. Moteris buvo išgabenta į ligoninę.

Automobilį vairavo 44 metų vyras. Panašu, kad vairuotojui pritrūko atidumo.

Kita panaši eismo nelaimė įvyko trečiadienį vakare. 7.19 val. Taikos prospekte automobilis „Audi A6“ šviesoforu nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė per gatvę ėjusią 71 metų moterį.

Mašiną vairavo 39-erių moteris.

Nukentėjusioji gydoma ligoninėje.

Nepaisant papildomų saugumo priemonių, uostamiesčio pėsčiųjų perėjose vis dar sužalojama daugiausiai pėsčiųjų. Pastaruoju metu avaringiausios perėjos apšviečiamos papildomais žibintais, o prieš daugelį kitų įrengiami greitį slopinantys kalneliai. Tačiau ir šios priemonės ne visada gelbsti.

Policijos pareigūnai svarstydami apie panašių eismo nelaimių priežastis pažymi, kad saugumu turi įsitikinti ne tik vairuotojai, bet ir pėstieji. Tamsiuoju metų laiku primygtinai rekomenduojama nešioti atšvaitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kad pestieji patis bent kiek pasirupintu savo saugumo. Kartais soka ant kelio net ne pasukdami galvos i kaire, arba prilipe prie savo smartfonu. Tai jeigu patiems ne rupi ju sveikata ir givybe, tai vien tik vairuotojai kalti kaip visada?

Aūūū atsimerkit

Aūūū atsimerkit portretas
Geras policininkų patarimas - pėstieji būkite atidūs net degant žaliam šviesoforo signalui. p. Džermeika kilstelėkite nuo kėdės ir susipažinkite su eismo situacija mieste.

Negaliu tylėti

Negaliu tylėti portretas
Taip...nuo Hermano Zudermano mokyklos einant per perėją kur parduotuvė Iki,einant iš mokyklos vaikams labai nesaugu...čia mašinos ne važiuoja,o tiesiog lekia,...nėra šviesoforo vaikai nesaugūs...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių