Klaipėdos rajone sukčiaus parankinį sulaikė sandorio metu

Apgavikų parankinis įkliuvo, kai sukčiaus buvo pasiųstas iš aukos paimti žaidimų konsolę. Nusikaltimui užkirstas kelias, nes moteris įtarė apgaulę.

Klaipėdos rajone gyvenanti moteris paskelbė internete ketinanti parduoti žaidimų konsolę "Playstation" ir žaidimų konsolės kamerą. Už šiuos daiktus ji norėjo gauti 320 eurų.

Kaip dažnai būna, pirkėju apsimetęs asmuo su pardavėja susisiekė ir atsiuntė banko pavedimo kopiją.

Moteris buvo girdėjusi apie apgavystes, kai atsiunčiama suklastoto dokumento kopija, taip siekiant pasisavinti daiktą už jį nesumokėjus pinigų.

Moteris pasitarė su policijoje dirbančiu artimu draugu. Pareigūnas suprato, kad reikalas kvepia apgavyste ir nusprendė surengti pasalą.

Kaip paprastai tokiais suktybės atvejais būna, menamas pirkėjas parašė, kad pats atvykti pasiimti įsigyjamo daikto negalės, vietoje jo ateis artimas jam žmogus.

Kai turėjo įvykti žaidimų konsolės perdavimas, sukčiaus parankinį ten pat sulaikė pareigūnai. 29 metų vyras anksčiau policijai nebuvo žinomas.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo sukčiavimo tyrimą, tikimasi sužinoti, kas yra pagrindinis apgavikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

***

*** portretas
Nevykeliai..., atsidarai banka ir ziuri, yra ar nera pinigai...

zenonas

zenonas portretas
Mane, suklastoję dokumentus, apiplėšė valstybės saugomi pareigūnai: teisėja V.Olcvikienė, antstolis A.Selezniovas. Tai ne šimtai ir ne dešimtys tūkstančių. Turiu nepaneigiamus dokumentus. Nereikia nei pasalų, nei gaudymų. Padedu dokumentus ir viskas. Deja nėra kam. Čia tik bandyta nusikalsti, o kiek triukšmo. Daivutė, gal norite parašyti? Nepaneigiami dokumentai yra. Ar ko negali maži pinigai, gali dideli? Mano tel. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių