Kretingoje girtas vyras smurtavo prieš namiškę

Alkoholio padauginę žmonės praranda supratimą apie elgesio normas ir griebiasi žiauraus smurto net prieš kur kas silpnesnį šeimos narį.

Šeštadienį vakare policininkams Kretingoje teko tramdyti smurtautoją. Brandaus amžiaus vyras sužalojo jauną moterį.

Pareigūnai į Kęstučio gatvėje esančius namus skubėjo 21.20 val. Nurodytame būste jie rado girtus konflikto dalyvius. Moteris buvo sumušta ir sruvo krauju.

Kaip pavyko išsiaiškinti pareigūnams, 47 metų vyras išgertuvių metu kilus ginčui spyrė gerokai apgirtusiai 25 metų moteriai į veidą.

Po to jis pastūmė sugėrovę ir ji griuvo į įstiklintas duris ir susižalojo pilvą.

Greitosios medicinos pagalbos specialistai skubiai išgabeno nukentėjusiąją į ligoninę.

Pareigūnai spėjo užfiksuoti moters girtumą – 2,82 prom. Vyras buvo tik vos vos blaivesnis – 2,69 prom.

Smurtautojas blaivėjo policijos areštinėje.

Kas yra vienas kitam šie vyras ir jauna moteris, policijos atstovai neatskleidžia, tikindami, kad tai yra neskelbtini duomenys.

Kretingos rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl skausmo sukėlimo šeimos nariui.


Šiame straipsnyje: smurtasmušė moterįpagalba moterimssmurtavo prieš moterį

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai jau ne zmonos, dukters ar sunaus jau nera. Raso lyk koki namiski suni ar kate apsparde. Naminis gyvuliukas laikomas bute tai jau lyg ir namiskis. LiberastHomikai jau seimos narius laiko lyg ir gyvuliukais.? Cia pagal Stambulo konvencija.

Daug

Daug portretas
Tu įstatymų ir neblogų priimta,bet ir guli jie ramiai,ir be jų aišku,kad spardyti kita žmogų nevalia,jam 47 jai 25 tai gal dukra,prie butelio ir amžius nesvarbu,kol bus toks laikas jokios konvencijos nepadės,išvežė,prasiblaive,parėjo ir vėl aptalzys kam policija iškvietė,tai jų gyvenimas

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ar tikiems padės Stambulo konvencija? Jau tų popierių gausybė pas mus ir be konvencijų. Galvokite, kaip mažinti pašalpas, už kurias ir geria! Galvokite, kaip įdarbinti nedirbančius, o netaškyti pinigus perkvalifikavimui ir t.t. Gatves šluoti , namus statyti ir kitus naudingus darbus dirbti didelių mokslų nereikia! Dar neparašė, ar tas smurtautojas ir nėščioji buvo blaivūs?! Bausus valdininkų požiūris į pinigų dalijimą veltui, kad gavėjai turėtų laiko juos pragerti ir paskui visi turi darbo: ir gerovės valstybės kūrėjai, ir policija su savo būsimais vedliais/sekliais
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių