Kretingoje išsivežė svetimas roges

Kretingos policijos pareigūnai ieško iš sendaikčių parduotuvės kiemo pavogtų senovinių rogių. Apie antikvarinio daikto vagystę antradienį pranešė parduotuvės savininkas.

Įvykio aplinkybės stebina vagių įžūlumu.

Tądien Laisvės gatvėje įsikūrusioje parduotuvėje buvusi savininko žmona matė, kaip į kiemą įvažiavo mikroautobusas. Iš jo išlipo du vyrai, galvas dengę gobtuvais, prikabino roges prie automobilio ir išvažiavo.

Kiemo vartai tuo metu buvo atviri, rogės stovėjo kieme – nepritvirtintos, mat nesitikėta, kad kas nors gali taip įžūliai pasielgti. Vagims padėjo gamta – snieguotos gatvės leido jas nesunkiai ištempti.

Visa tai mačiusi moteris suskubo skambinti vyrui, kurio tuo metu nebuvo parduotuvėje.

Į klausimą, ar jis pardavė arkliu tempiamas puošnias roges, šis atsakė nieko panašaus nedaręs. Su juo dėl pardavimo nekalbėjo, kainos neaptarinėjo, jis niekam neleido jų išsigabenti.

Moteris spėjo užsirašyti mikroautobuso valstybinius numerius. Šią mašiną užfiksavo ir vaizdo stebėjimo kameros.

Panašu, kad demaskuoti rogių vagis nebus labai sunku.

Savininkas policijai pranešė patyręs 450 eurų nuostolį.

Senoviniai daiktai, tarp jų ir arklio tempiamos puošnios rogės, yra noriai perkamos antikvariato mėgėjų. Tokių daiktų pasiūla gausi komercinėse interneto svetainėse.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriau

Geriau portretas
Kažkas kažkam skolingas,

Pilietis

Pilietis portretas
Ar gaila, pasivazines ir sugrazins.

vladas

vladas portretas
Žmonės pamatė,kad po atviru dangumi stovi toks brangus turtas visai neprižiūrimas,tai nutarė gelbėti.Tokie eksponatai turi būti saugomi uždarose patalpose.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių