Kretingoje mašiną padegęs vaikinas pripažino kaltę: aiškino, kad tiesiog taip norėjo

Kretingoje nuo padegto automobilio užsidegė greta stovėjęs mikroautobusas. Policininkai pradėjo nusikaltimo tyrimą ir jau žino, kas jį įvykdė. Belieka nutverti padegimo užsakovą.

Ketvirtadienį paryčiais, kelios minutės po 4 val., Kretingoje, Klaipėdos gatvėje, daugiabučio namo kieme padegtas suliepsnojo automobilis „BMW X5“. Ugnis labai greitai persimetė ant greta stovinčio mikroautobuso „Renault Trafic“.

BMW sudegė, greta stovėjusi mašina apgadinta – apdegė jos priekis.

Policijos pareigūnai labai greitai nustatė, kad degalinėje degalų nusipirko 24 metų vaikinas. Jis prisipažino, kad padegė svetimą automobilį. Klausinėjamas, kodėl taip pasielgė, aiškino tiesiog taip norėjęs.

Akivaizdu, kad su sudegintos mašinos savininku nieko bendro neturėjęs vaikinas tėra vykdytojas. Pareigūnai neabejoja, kad netrukus išsiaiškins ir asmenį, kuris užsakė įvykdyti šį nusikaltimą.

Jeigu jis bus nustatytas, atsakomybė teks jam.

Kol kas nukentėjusieji apie patirtą žalą policijai nepranešė, jie tai padarys artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simtaprocentinis muzikas

Simtaprocentinis muzikas portretas
Gaidys,kuriam draskys sikna..

Klp

Klp portretas
Nepigus noras teks atlyginti ir dar teistumas .

to GGG

to GGG portretas
geroves valstybes durnynuose sedi politiniai desidentai... biski kitaip galvoji nesutinki su nuzmoginimo politika i tu iskart rusas... snipas... i tau be teismo gerbiama prokurore jau ruosia priverstini medikamentini gydima... sorry ...pavojingiems glusams teks palaukt i pakentet pakol ukrina kara laimes
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių