Kretingoje sulaikyta narkotikus platinusi nuteistojo žmona: rasta 60 gramų heroino

  • Teksto dydis:

Kretingoje sulaikyta narkotikų platinimu įtariama jauna moteris, rasta apie 60 gramų heroino, steroidų, antradienį pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Pasak uostamiesčio policijos, ikiteisminio tyrimo metu buvo gauta duomenų, kad už neteisėtą narkotikų platinimą nuteisti ir laisvės atėmimo bausmes atliekantys 29 ir 30 metų amžiaus vyrai per laisvėje esančius bendrininkus bei vieno iš įkalintųjų žmoną ir toliau gali organizuoti narkotikų platinimą Klaipėdos apskrityje.

Vasario mėnesį Klaipėdos Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai Kretingoje sulaikė 24-erių niekur nedirbančią vieno iš nuteistųjų žmoną, pas kurią rasta apie 60 g heroino, elektroninės svarstyklės su heroino pėdsakais bei trys pakuotės tablečių su, įtariama, anaboliniais androgeniniais steroidais.

Įtariamoji buvo uždaryta į areštinę, teismas jai skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą, tačiau vėliau ji buvo pakeista į intensyvią priežiūrą.

Teisėsaugos duomenimis, moteris pernai taip pat buvo sulaukusi įtarimų dėl dopingo platinimo.

Tyrimo metu apribotos jos teisės į daugiau kaip 8 tūkst. eurų ir maždaug 3 tūkst. eurų vertės automobilį.

Anot Klaipėdos policijos, iš viso šiame tyrime įtarimai pareikšti septyniems asmenims, penki iš jų įtariami veikę organizuotoje grupėje.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tokios teisės lietuvoje jie piningingi sukas tik varkšai skursta visko bijo o tokiem

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Kodėl lyg šiol Kauno apygardos vyr.pol. komisaras Darius Žukauskas nesėdi už narkobiznį, Skaistos Rakauskienės nužudymą ir t.t.? Kai pakliuvo užsienyje, radote pretekstą atleisti. Kodėl laukėte? Kad apdergtų Lietuvos valstybę? Už gramus areštinėn, už kg į valdžą?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių