Laukuose – plėšikai su peiliais?

Klaipėdoje įvykdytas klasikinis apiplėšimas – nepažįstami asmenys sustabdė tamsiu paros metu einantį žmogų, sužeidė jį ir atėmė visus vertingesnius jo turėtus daiktus. Tyrimas parodys, ar viskas atsitiko būtent taip.

Policijai apie nusikaltimą pranešta antradienį prieš 20 val.

29-erių metų vyras pasiskundė buvęs užpultas bene trijų nepažįstamų vaikinų kažkur laukuose ties Jūrininkų prospektu.

Kadangi policijos atstovai nepatikslino nukentėjusiojo nurodytos vietos, galima spėti, kad jis turtėjo omenyje lauko keliuką, vedantį tolyn juo prospekto link Žardės piliakalnio.

Kaip teigė nusikaltimo auka, nepažįstamieji paprašė cigaretės ir tai tebuvo įprastas būdas užkalbinti nusikaltėlių nusižiūrėtą žmogų. Po to, siekiant apiplėšti, jaunas vyras buvo sužalotas peiliu. Jam sužeista koja netoli kulkšnies.

Užpuolikai, nukentėjusiojo teigimu, atėmė jo telefoną, delninukę ir buto raktus. Kas buvo delninukėje, nedetalizuojama. Žala kol kas neįvardinta.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas vyrą nuvežė į ligoninę, jo žaizdą apžiūrėjo ir sutvarstė medikai. Toliau jam teks gydytis ambulatoriškai.

Kai iškviesi policininkai atvyko į nukentėjusiojo nurodytą vietą, rado jį gerokai įkaušusį, alkoholio matuoklis parodė 2.19 prom.

Tikimasi, kad išsiblaivęs jis tiksliau apibūdins įvykio aplinkybes. Kol kas Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka apiplėšimo tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimas

Klausimas portretas
Ar dar nesugavo tu py de ru narkomanu?

o kas per sutverimas yra ta

o kas per sutverimas yra  ta portretas
,,, delninuke,,,, ??? cia matomai toks prietaisas kada ononizuojasi uzsideda ant delno ,,delninuke,,, ,kad mazoliu nepritrintu besismaukydamas...

Klps

Klps portretas
Ruskiai padruskiai namo namo namo
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių