Mįslinga mirtis Klaipėdos rajone: apsemtoje vietoje aptiktas vyro kūnas kartu su dviračiu

Pirmadienį prieš vidurdienį netoli Girkalių, kelyje link Vydmantų žmonės rado mirusį vietos gyventoją. Po tiltu kelias yra apsemtas vandeniu. Didžiulėje baloje žmonės pamatė dviratį, o už kelių metrų nuo jo – vyro kūną.

Atvykę į įvykio vietą pareigūnai suprato, kad patys negyvėlio iš gilios balos neištrauks, todėl pasikvietė gelbėtojus.

Ugniagesiai iškėlė kūną iš vandens ir pernešė jį ant sauso pagrindo. Įvykio vietoje apžiūrėję velionį pareigūnai smurto žymių nepastebėjo.

Mirusysis – 53 metų vietos gyventojas, jį atpažino brolis. Jis apibūdino savo giminaitį, papasakojo apie brolio gyvenimo būdą.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, kol kas jokių duomenų apie galimą smurtą nesama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MAZDA

MAZDA portretas
Ką čia daugiau mąstyti,buvo neblaivus ir tiek.

Kelių nežiūri baisu

Kelių nežiūri baisu portretas
Nieko ypatingo. Buvo uraganas Ulrich, apie kurį mūsų ypatingų pranešimų sistema tylėjo kaip s..binė. Visa rytinė Europos pakrantė žinojo, švedai atšaukė keltus. O mes nieko nežinojom. Nuo vakaro pylė ..dar vakare žuvo Nuaro vadovė su vyru o šis vyko savo įprastu keliu namo ...tik kelias buvo užpiltas iki kirkšnių 80cm.. Niekas kelių nežiūri va ir žuvo. O paskui atsiuntė traktorių ir nuvedė vandenį ir vėl gražus kelias..tik žmogaus nebėr. Dar žmogus lyg ir epilepsiją turėjo..įmovė į šaltą vandenį iki k.. ir amen

Anonymous

Anonymous portretas
Jei būtų žmogus nepasiskiepyjęs - būtinai būtų tai paminėję straipsnyje, su paslėpta potekste 'nesiskiepijo - tai ir mįslingai mirė'. Bet kadangi buvo pasiskiepijęs....tai nieko ir neberašė,
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių