Pereiti į pagrindinį turinį

Naktinėmis gatvėmis – bėglio gaudynės

2016-01-23 13:18
A. Ufarto/BFL nuotr.

Uostamiesčio policijos pareigūnai naktį iš penktadienio į šeštadienį po miestą vaikėsi sprunkantį „Audi“.

Klaipėdos Kelių policijos tarnybos ekipažai apie 2 val. nakties buvo surengę reidą. Tačiau tuščiose miesto gatvėse pasirodantys vieno kito automobilio vairuotojai buvo tvarkingi ir blaivūs. Staiga pro policijos ekipažą prašovė „Audi“ automobilis. Vairuotojui prieš nosį buvo mostelėta krivule, tačiau šis nuvažiavo toliau.

Nurūkęs Taikos prospektu, vairuotojas pasuko į Statybininkų prospektu ir nuvažiavo Minijos gatvės link. Pareigūnai lipo bėgliui ant kulnų. Vairuotojas nėrė skersai per reguliuojamą sankryžą degant raudinam šviesoforo signalui. Tačiau „Audi“ vairuotojas nesuvaldė mašinos ir kiek pavažiavęs Minijos gatve, nusuko vairą į šoną. Čia mašina šoko į kelkraštį, kliudė stulpelį ir sudužo ant geležinkelio bėgių. Čia pat esančioje pervažoje jau kaukė semaforo signalas. Tai reiškia, kad artėjo traukinys.

Iš bėglių automobilio tuo metu iššoko keturi veikėjai – trys vaikinai ir mergina. Vienas jaunuolis elgėsi tiek įžūliai, kad ėmė plūsti policijos pareigūnę. Šiam jaunuoliui netrukus buvo uždėti antrankiai.

Kompanija buvo nugabenta į komisariatą. Čia paaiškėjo, kad automobilį iš įžūliojo veikėjo ką tik įsigijo 24 metų Edvinas. Jam patikrinimo metu nustatytas lengvas girtumas – 0,41 prom. alkoholio. Už tai, kad mašiną vairavo neblaivus vaikinui surašytas protokolas. Paaiškėjo, kad mašina buvo išregistruota, be draudimo ir techninės apžiūros talono. Tačiau rimtesni nemalonumai vairuotojui laukia už tai, kad nepaisė pareigūnų reikalavimo sustoti.

Apžiūrėjus mašiną, pareigūnai jos bagažinėje rado krūvą tuščių alaus butelių. Automobilį teko uždaryti į saugomą aikštelę, o kompanijai beliko pasivaikščioti pėsčiomis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų