Naujuosius klaipėdiečiai pradėjo smurtaudami

Kad ir kaip klaipėdiečiai džiaugiasi kur kas ramesniu Naujųjų metų sutikimu, visiškai taikiai ir be smurto švęsti dar nepavyksta. Po vidurnakčio ir pirmąją metų dieną ligoninėse netrūko sumuštų asmenų.

Buvo praėjęs vos pusvalandis nuo 2022-ųjų pradžios, kai greitosios medicinos pagalbos stoties medikai skubėjo į uostamiesčio Geležinkelio gatvę, kur 36-erių vyrui prireikė pagalbos. Kaip sakė pats nukentėjusysis, jį sumušė pažįstamas asmuo.

Apie 5 val. ryto prie namo Kuosų gatvėje 29-erių moteriai į veidą smogė porą metų už ją vyresnis vyras. Akivaizdu, kad jis buvo girtas, tai užfiksavo ir į įvykio vietą atskubėję policininkai. Matuoklis parodė 1,45 prom.

Pirmosios metų dienos aušrą smurtautojas pasitiko policijos areštinėje.

Sausio 1-osios popietę į ligoninę kreipėsi 34-erių klaipėdietis, jis paprašė pagalbos dėl patirtų sužalojimų. Vyras pasakojo, kad namuose jį sumušė pažįstamas.

Visais šiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tikėtina, kad pirmąją metų darbo dieną pareigūnai sulauks dar daugiau klaipėdiečių skundų dėl patirtų skriaudų. Paprastai nukentėjusieji linkę patys išsiblaivyti ir apsisprendžia skųstis tik po kelių dienų nuo įvykių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl rašoma apie visus klaipėdiečius.. kai tik vienas kitas susimušė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių