Neįkliūkite: Klaipėdoje ir Skuode sukčių taikinyje – garbaus amžiaus žmonės

Pajūryje ir Žemaitijoje siaučia telefoniniai sukčiai, kurie, kaip įtariama, naudojasi vieno parankinio paslaugomis. Pirmadienį jis lankėsi pas senolius Klaipėdoje ir Skuode.

87 metų skuodiškei į laidinį telefoną nepažįstamas vyras paskambino prieš pat 10 val. Jis pasisakė esąs elektros tiekimo įmonės darbuotojas ir pranešė, kad pensininkė galėjo mokesčius sumokėti padirbtais pinigais.

Kaip ir daugelis pagyvenusių žmonių, skuodiškė labai susijaudino dėl šios žinios. Toliau ją paveikti nebuvo sudėtinga.

Skambinusysis įtikino moterį, kad netrukus su ja susisieks policijos pareigūnas.

Praėjo labai nedaug laiko ir į moters namus atėjo nepažįstamas vyras, jis ir buvo tas menamas policininkas. Patikli moteris padavė jam patikrinti 700 eurų.

Atėjūnas paėmė pinigus ir išėjo. Tik tada skuodiškė suprato, kad savo eurų neatgaus.

Labai panašiai tos pačios dienos vakare atsitiko 82 metų klaipėdiečiui. Jis lygiai taip pat patikėjo melu, kad tarp jo namuose laikomų pinigų gali būti klastočių.

Taip senolis nepažįstamam asmeniui atidavė savo 1,3 tūkst. eurų.

Abu atvejai perduoti tirti Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybės valdybos pareigūnams.

Visi pastarųjų dienų atvejai sisteminami, aiškinamasi, kas sieja nusikaltimų organizatorius ir parankinius, kiek jų yra ir koks jų ryšys su įkalinimo įstaigomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Labai neteisūs tie ,kurie smerkia senolius ,kai jus ,jei sulauksit padoraus amžiaus ateis žmogus turintis mažiausia ekstrasenso daviniū atiduosite paskutinius triusikus ,geriau tegu pažiūri ekstrasensų mūšį ,kad suprastų kokia galia turi kai kurie žmonės ,kad gali išjunkti protą ,užhipnonizuoti ir daryti ką sutavim nori ,pasisaugokite patys ir apšvieskit kitus

jeigu atidavė

jeigu atidavė  portretas
Reiškia tie pinigai jiems buvo nereikalingi. Simple.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių