Nepažįstamosios išpuolis Klaipėdoje: pastūmė mamą su vaiku ir nusikvatojo

Jaunoms klaipėdietėms, turinčioms mažylių, verta pasisaugoti keistai besielgiančios moteris. Ji gali rimtai sužaloti mamą, o tuo pačiu ir vaiką.

Tokią išvadą sau padarė jauna klaipėdietė, trečiadienį patyrusi įžūlų nepažįstamosios išpuolį.

Moteris pasakojo vaikštinėjusi pėsčiųjų taku už parduotuvės „Grandus“, tarp mokyklos stadiono ir daugiabučio gyvenamojo namo.

Klaipėdietė nešioklėje turėjo kūdikį. Aplink nesimatė nė vieno žmogaus.

Staiga jai iš už nugaros pribėgo nepažįstama moteris ir stipriai pastūmė. Tai buvo labiau panašu į smūgį.

Jauna mama griuvo į priekį ir tik jos instinktai išsaugojo mažylį nesužeistą. Tiesa, pati mamytė skaudžiai nusibrozdino rankas ir kojas.

Atsisukusi ji nustėro, kai pamatė, kad ją pastūmusi moteris garsiai nusikvatojo ir nubėgo sau.

„Vaizdas buvo šiurpinantis. Ji džiaugėsi tuo, kas atsitiko. Vėliau pagalvojau, gal ta moteris yra praradusi kūdikį ar pamišusi dėl kitos su vaiku susijusios situacijos. Man tuo metu labiausiai rūpėjo, ar vaikas nesusižeistas, todėl nesistengiau smarkiai įsižiūrėti, kaip ji atrodė. Kviesti policiją nebuvo prasmės, aplinkui nebuvo nė vieno žmogaus, niekas nežiūrėjo per langus, todėl nebuvo kas patvirtintų mano žodžius“, – atviravo klaipėdietė.

Jauna mama spėjo pamatyti, kad ją pastūmė apie 40 metų, liekna moteris, šviesiais į kuodą susuktais plaukais. Jos kvatojimas išdavė psichinę ligą, sveikas žmogus taip nepasielgtų, juo labiau, taip garsiai ir įžūliai nereikštų savo džiaugsmo.

Internetinėje mamyčių grupėje pasidalijusi savo istorija klaipėdietė sulaukė ne tik kitų mamų emocijų, bet ir liudijimo, kad ji ne viena panašiai nukentėjusi. Atrodo, kad ta pati moteris gali tykoti moterų su vaikais prie prekybos centrų ar netoli jų esančiuose takuose.

Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis neprisiminė, kad kas būtų skundęsis dėl panašių išpuolių ir patarė visada kviesti policiją. Mat patruliai galėtų pasižvalgyti įtariamosios aplinkiniuose kiemuose. Net jei moteris yra nesveika, toks elgesys netoleruotinas, pareigūnai susisiektų su ligonio globotojais ir įpareigotų juos tinkamai prižiūrėti neveiksnų žmogų.

Dienraštis „Klaipėda“ yra rašęs apie neadekvačiai miesto autobuse besielgiantį žmogų. Jis smogdavo nusižiūrėtam keleiviui per galvą, ar pastumdavo žmogų. Nors visi aplinkui suprato, kad tai – ligonio poelgis, norėjo, kad jis būtų sutramdytas ir nežalotų aplinkinių. Būta atvejo, kai ligotas žmogus, ilgokai negavęs raminančių vaistų, sužalojo savo paties mamą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pschinės nei žiūrį nei ką,šiandien ta pati prie vetrungės ėjo per raudoną šviesą ,trugdė mašinom važiuoti ir dar bandė užpultį moterį.tai kur jos priverstinis gydymas.

Pritariu

Pritariu  portretas
Pritariu Živilei. Ligonė ne ligonė, lai gydosi psichiatrinej tada. Pati turiu kūdikį ir dažnai nešuosi nesiokleje, padarytų ką nors mano vaikui, už savo elgesį neatsakau. Izoliuoti tokias arba taip trenkti atgal, kad dingtų noras šitaip daryti.

Živilė

Živilė portretas
Kažkokia psichinė dar gražiau,į durnyną ir kuo greičiau.Būčiau užmetus aš jai per snukį ar balionėliu dujų į akis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių