Nepilnamečiai Klaipėdoje pensininkę paliko be pinigų, buto raktų, telefono

Klaipėdoje trys pilnametystės nesulaukę vaikinai apiplėšė garbaus amžiaus moterį, palikę ją be buto raktų, pinigų bei raminamųjų vaistų receptų.

Klaipėdoje trys pilnametystės nesulaukę vaikinai apiplėšė garbaus amžiaus moterį, palikę ją be buto raktų, pinigų bei raminamųjų vaistų receptų.

Trečiadienį apie 19 val. Kauno gatvėje gyvenanti pensininkė skubėjo namo. Nors šioje gatvėje vyksta statybos ir ji yra ryškiai apšviesta, ja dažniau važiuoja mašinos, nei eina žmonės.

Todėl moteris dairėsi į šalis, o prie pat savo namų prasilenkusi su trimis paaugliais net persižegnojo ir pati sau pasakė: „Ačiū Dievui, grįžau saugiai“.

Tačiau vos po akimirkos tie patys paaugliai grįžtelėjo ir pastūmė pensininkę į nugarą. Moteris nugriuvo ant krūmų ir skaudžiai užsigavo.

Jaunieji plėšikai stvėrė jos rankinę ir pabėgo.

Iki laiptinės buvo likę vos keli žingsniai.

„Paprastai stengiuosi visus reikalus atlikti pirmoje dienos pusėje. Bet tąkart taloną pas gydytoją gavau tik 18.45 valandai, norėjau išsirašyti vaistus. Nuėjau anksčiau, bet vis tiek turėjau laukti savo eilės“, – pasakojo klaipėdietė. 

Moteris nešėsi kompensuojamųjų vaistų knygelę, telefoną, 110 litų vaistams pirkti, buto raktus. Todėl jos sutuoktinis ruošiasi pakeisti visus buto durų užraktus.

Suskaičiavusi visus prarastus daiktus nukentėjusioji policijai pranešė patyrusi 600 žalą.

Kitą dieną apiplėštoji buvo priversta iš naujo kreiptis pas gydytoją ir prašyti naujų receptų. Ji nerimauja, kad būdami itin jauni vaikinai gali pasinaudodami jos receptais bei įsigyti raminamųjų vaistų.

Apie tai, kad receptų knygelė buvo pagrobta, nukentėjusioji pranešė į artimiausią vaistinę, tačiau nėra tikra, kad bet kurioje kitoje vietoje jaunieji nusikaltėliai neįsigys psichotropinio poveikio medikamentų.

„Baisu, kad sutemus negalima jaustis saugiai, kad plėšikauja vaikai“, – piktinosi pensininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Deaj

Deaj portretas
Baisiausia ir yra tai, kad plesikauja vaikai. Musu vaikai. Teveliai, nebukite abejingi, priziurekite ka veikia Jusu atzalos, daugiau su jais bendraukite. Negi jums visiskai nesvarbu, kad Jusu pagimdyti zmones sitaip gali elgtis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių