Nesuvokiamas vairuotojo elgesys: per šaligatvio bortelius ir žolynus – į gatvę

Nesuvokiamas vairuotojo elgesys, kėlęs pavojų ne tik jam pačiam, bet ir aplinkiniams, sekmadienį vakare šokiravo pietinėje Klaipėdos dalyje, netoli Smiltelės ir Vingio gatvių sankryžos buvusius žmones.

Apie 21 val. žmonės pranešė policijai apie nesuvokiamai besielgiantį automobilio „Audi“ vairuotoją. Į degalinę prie minėtos sankryžos atvažiavęs automobilis rėžėsi į metalinį statinį, jį apgadino, atšoko nuo jo ir per žolyną, šaligatvio bortelius nuvažiavo į gatvę, pakeliui sėdamas mašinos detales.

Netrukus žmonės šio automobilių detalių rado Kuncų gatvėje. O policininkai pamestą mašiną aptiko Budelkiemio gatvėje. Vairuotojo viduje nebuvo.

Iš to, kaip mašina važiavo, galima spėti, kad ją vairavo neblaivus ar nesveikas žmogus.

Pirmadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Asta Kažukauskienė pranešė, kad įvykio aplinkybės vis dar tikslinamos.

Kas vairavo minėtą automobilį. Policija dar nežinojo, jo asmenybę dar tik buvo bandoma nustatyti.

Įvykį stebėję klaipėdiečiai netrukus socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje „Klaipėdos Reidai II“ su siaubu aprašė savo įspūdžius. Pasak jų, jei tuo metu pakeliui būtų pasitaikęs koks žmogus ar transporto priemonė, vairuotojas nebūtų sustojęs, viskas galėjo baigtis tragedija.

Kaip patikino apskrities policijos komisariato kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika, vairuotojas, greičiausiai, nuo atsakomybės dėl vairavimo apsvaigus išsisuks, nes nebuvo užfiksuota, ar įvykio metu jis buvo blaivus. Tačiau už eismo įvykio metu sukeltą žalą jis turės atsakyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Griežtesnių baudų

Griežtesnių baudų portretas
Girtas ir už vairo - 6 mėnesiai į įzoliatorių. Teisę atimti vairuoti - visam laikui.

Nesupratau kelių policijos viršininko

Nesupratau kelių policijos viršininko portretas
"Kaip patikino apskrities policijos komisariato kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika, vairuotojas, greičiausiai, nuo atsakomybės dėl vairavimo apsvaigus išsisuks, nes nebuvo užfiksuota, ar įvykio metu jis buvo blaivus. Tačiau už eismo įvykio metu sukeltą žalą jis turės atsakyti". O čia taip reikėjo pasakyti?

Prie ko čia taškų sistema ?

Prie ko čia taškų sistema ? portretas
Iš pažeidėjo atima teises, skiria baudas, sodina parų... ar kas keičias ? Kuo ta tašku sistema padės ? Niekuo - nes teisių atėmimas negąsdina, paskirtos baudos - nedrausmina.. kai važinėjosi girti ar beteisei taip ir važinėjas toliau nes bausmės nėra tikslingai nukreiptos į pažeidimų užkardinimą. važiavai girtas ar piktybinis eismo taisyklių pažeidėjas - reikia vienareikšmiškai konfiskuot pažeidimo priemonę/ užkardint tolimesnius pažeidimus. O dabar ? Mašina ne mano, aš nevairavau ir ttt. Nėra principingo požiūrio problemos sprendimui iš valdžios pusės.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių